Conor McGregor Promoveaza Castile Beats intr-o noua Reclama

Conor McGregor este folosit de catre compania Apple pentru a promova castile Beats intr-o noua reclama pe care o puteti vedea in clipul video de mai jos. Conor McGregor este unul dintre cei mai cunoscuti boxeri din lume, iar asocierea sa cu imaginea Beats va fi, cel mai probabil, un adevarat succes pentru cei de la Apple, asa cum s-a intamplat si cu foarte multe dintre vedetele carora li s-au oferit casti gratuite in trecut.

Apple s-a folosit de jucatori de fotbal, vedete din lumea muzicii, actori si multe alte persoane foarte cunoscute pentru a promova castile Beats, iar acum a venit randul lui Conor McGregor sa intre in randul lor.

Reclama creata pentru promovarea castilor Beats este facuta in stilul celor carora le place boxul, asa ca probabil ii va convinge pe unii macar sa incerce o pereche de casti Beats intr-un magazin al Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=nRKeamyoTsQ

8 COMENTARII

  1. Dacă joaca doar sub regulamentul din box, Myweather o sa castige. Oricum, o sa fie un meci mai mult pt publicitate, bani, vrăjeală de Buftea cum mai se spune pe la noi dar ne sacrificăm o dimineață.

  2. Myweather este campion, dar e mai bătrân decât Connor, iar în sporturile de contact, “shit happens”. Ar fi surpriză uriașă să piardă Myweather, dar asta aș vrea!