eMAG -24 august, 1500 LEI Pret Redus la iPhone SE

eMAG in 24 august ofera preturi reduse cu pana la 1500 de LEI pentru telefoanele iPhone SE pe care le are in oferta publica pentru Stock Busters.

0

eMAG are pe 24 august reduceri foarte bune la terminalele iPhone SE pe care le are in momentul de fata in oferta, o gama foarte variata de terminale fiind vandute cu pret redus cu pana la 1500 de LEI. La eMAG veti gasi in aceasta pagina toate modelele de terminale iPhone SE pe care magazinul online le vinde in momentul de fata, 16 modele fiind listate pentru cei interesati sa le cumpere in 24 august.

eMAG are in vanzare pe 24 august inclusiv vechile modele ale iPhone SE care au fost produse pana in luna martie a anului 2017, dar si modelele lansate inclusiv la inceputul acestui an. Reduceri de pana la 1500 de LEI la iPhone SE sunt disponibile atat la modelele vechi ale terminalului, cat si la cele noi, eMAG oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de promotii foarte bune in 24 august.

eMAG are iPhone SE in vanzare de 24 august in toate culorile pe care compania Apple le are pentru aceasta serie de produse, astfel ca puteti sa cumparati exact ceea ce va doriti. In aceasta pagina a mgazinului online eMAG aveti listate toate modelele de terminale si in 24 august trebuie sa va decideti de la bun inceput ce fel de spatiu de stocare doriti pentru terminal, deoarece alte diferente nu exista intre ele.

eMAG – 24 august, 1500 LEI Pret Redus la iPhone SE

emag 24 august 1500 lei pret redus iphone se

eMAG vinde pe 24 august cele mai recente modele ale iPhone SE, el fiind fost lansat intr-o versiune actualizata in 2017, singura schimbare facuta de catre Apple are legatura cu spatiul de stocare, restul componentelor fiind identice, iar aici aveti toate modelele in vanzare pe 6 iulie. Dupa cum puteti vedea deja in oferta, cei de la eMAG vand in 6 iulie modelele iPhone SE cu 16 GB spatiu de stocare mai ieftin decat cele cu 32 GB, iar acest lucru este perfect normal in 24 august.

eMAG vinde iPhone SE ca unul dintre cele mai populare modele ale iPhone in 24 august, iar asta multumita ecranului de 4 inch, cei de la magazin avand modelul printre cele mai vandute iPhone-uri deasemenea. In aceasta pagina puteti vedea intreaga oferta a eMAG pentru iPhone SE, iar toate unitatile pe care le puteti cumpara in ziua de 24 august de acolo sunt complet noi.

eMAG stie ca iPhone SE este un smartphone foarte performant, cu un design pe care multa lume il iubeste, iar azi il puteti cumpara pe 24 august la un pret foarte bun zilele acestea. Va recomand sa analizati cu mare atentie oferta celor de la eMAG pentru iPhone SE si sa va uitati inclusiv la reducerile din campania Revolutia Preturilor, care sunt in 24 august active in magazin.