Samsung Anunta Boxa Competitoare HomePod

Samsung a confirmat in cursul zilei de ieri intentiile de a lansa o boxa inteligenta competitoare HomePod, asa cum s-a zvonit inca de acum cateva saptamani de zile. Atunci s-a spus ca Samsung ar avea in dezvoltare o boxa inteligenta care functioneaza cu ajutorul asistentului personal Bixby, aceasta avand stabilit drept obiectiv clar lansarea dupa ce Apple a anuntat HomePod, insa Samsung sustine ca a sa tinta este de fapt Google Home.

Samsung are, in realitate, intentia de a concura de fapt cu Apple si HomePod, iar conform presedintelui companiei, noua boxa inteligenta va fi lansata in curand. Samsung are acest produs in dezvoltare de ceva vreme fara o intentie clara de a-l lansa, insa aparitia HomePod a fost imboldul necesar pentru a aduce acest produs pe piata pentru ca Samsung vrea sa concureze oriunde ci Apple.

Samsung anunta boxa competitoare HomePod

samsung boxa homepod

Samsung a accelerat procesul de dezvoltare al boxei sale inteligente, asa cum era de asteptat dupa ce Apple a anuntat HomePod, intentia companiei fiind de a crea o experienta completa pentru clienti. Asta inseamna ca boxa inteligenta a Samsung se va interconecta cu smartphone-uri, tablete, dar poate si cu alte produse pe care coreenii le au in vanzare in momentul de fata, deci vorbim despre o experienta completa.

Samsung va avea totusi o problema foarte mare cu acest nou produs pentru ca Bixby este foarte departe de a fi un asistent personal util, asa cum este Siri. HomePod are functionalitatea centrata pe Siri, iar Samsung nu va putea oferi in urmatorii ani ceva similar, asa ca s-ar putea face de ras cu produsul sau, dar asta nu ar fi prima oara cand s-ar intampla asa ceva pentru coreeni.

“Maybe soon we will announce it. I am already working on it. As I mentioned I wanted to provide a fruitful user experience at home with Samsung devices, and I want to be moving quite heavily on it.”