Samsung Galaxy Note 8 – comparatia cu iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o comparatie cu iPhone 7 Plus care ne arata cat de multe are de recuperat compania Apple in aceasta toamna.

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o prima comparatie cu iPhone 7 Plus menita sa ne arate cat de mari sunt diferentele intre cele doua smartphone-uri premium si da, ele exista. Vorbim desigur despre diferente in ceea ce priveste design-ul Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus, pentru ca smartphone-urile sunt gandite complet diferit, iar cei de la Samsung castiga din foarte multe puncte de vedere aici.

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran cu diagonala de 6.3 inch care acopera acelasi spatiu din panoul frontal in care Apple a reusit sa introduca doar un ecran cu diagonala de 5.5 inch. Stiam deja de cativa ani de zile ca Samsung implementeaza ecrane mai mari decat cele ale Apple in panouri frontale mai mici, insa cu Samsung Galaxy Note 8 a reusit sa faca ceva cu adevarat impresionant, care arata ca iPhone 7 Plus face parte dintr-o era ce apune.

Samsung Galaxy Note 8 apare in prima comparatie cu iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 comparatie iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 nu este mai subtire decat iPhone 7 Plus, insa camera sa duala iese mai putin in exteriorul carcasei decat in cazul iPhone 7 Plus. In aceeasi masura, cititorul de amprente din carcasa Samsung Galaxy Note 8 reprezinta o schimbare proasta de design, pe care compania Apple ar putea totusi sa o preia pentru iPhone 8, lucru pe care mai nimeni nu si-l doreste in momentul de fata.

Samsung Galaxy Note 8 comparatie iPhone 7 Plus 1

Samsung Galaxy Note 8 arata totusi foarte urat cu a sa camera duala si cititor de amprente in orice versiune de culoare separata de cea neagra. Din pacate, a inghesui atat de multe componente de culoare neagra intr-un singur loc si a le inconjura cu diverse culori deschise nu pare sa fie o idee buna pentru design-ul Samsung Galaxy Note 8, cel putin din imagini, dar asta am putea vedea si cu decupajul din ecranul iPhone 8.

Voi ce parere aveti despre Samsung Galaxy Note 8 ?

Samsung Galaxy Note 8 comparatie iPhone 7 Plus 2

Samsung Galaxy Note 8 comparatie iPhone 7 Plus 3

Samsung Galaxy Note 8 comparatie iPhone 7 Plus 4