Apple TV 5 cu Suport 4K va fi Lansat in Septembrie

Apple TV 5 cu suport 4K va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, noi informatii aparute in cursul acestei zile confirmand fara dubiu intentiile americanilor. Apple va prezenta Apple TV 5 impreuna cu iPhone 8 si Apple Watch 3, toate produsele urmand a fi puse in vanzare incepand cu lunile septembrie si octombrie, in funectie de stocurile care vor fi disponibile.

Apple TV 5 cu suport pentru redarea de continut 4K este asteptat de foarte multa vreme de catre fanii companiei Apple si iata ca intr-un final este oferit de catre americani. Ei au inceput deja sa afiseze clipuri video cu continut 4K inclusiv in iTunes, dar deocamdata acesta nu poate fi descarcat, asa ca probabil va trebui sa asteptam lansarea Apple TV 5 pentru a-l putea accesa in mod oficial.

Apple TV 5 cu suport 4K va fi lansat in septembrie

apple tv 5 confirmat ios 11

Apple TV 5 va avea un nou procesor puternic, probabil cel din iPhone 7, care poate reda continut 4K fara probleme, insa inclusiv cel HDR, suport pentru Dolby Vision fiind deasemenea pregatit. Daca descarcarea de continut 4K nu mai este o problema chiar atat de mare, in ceea ce priveste continutul HDR vorbim despre cu totul altceva, iar cei care vor cumpara Apple TV 5 vor trebui sa aiba si un televizor compatibil.

Apple TV 5 va avea pregatite si o serie de filme si seriale care vor fi distribuite in format 4K prin intermediul iTunes, iar Apple vrea deasemenea sa transmita si stiri prin produsul sau. Desi Apple TV 5 va aduce noutati foarte importante in aceasta toamna, deocamdata nu se stie si cat ar urma sa coste acest nou produs al companiei Apple, asa ca vom avea destul de asteptat pentru a afla cat va trebui sa platim pentru toate aceste beneficii pregatite de catre americani.

“Apple is planning to unveil a renewed focus on the living room with an upgraded Apple TV set-top box that can stream 4K video and highlight live television content such as news and sports. The updated box, to be revealed alongside new iPhone and Apple Watch models at an event in September, will run a faster processor capable of streaming the higher-resolution 4K content.”