Prima Pagina Apple TV Apple TV 5 cu Suport 4K va fi Lansat in Septembrie

Apple TV 5 cu Suport 4K va fi Lansat in Septembrie

Apple TV 5 cu suport 4K va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, noi informatii aparute in cursul acestei zile confirmand fara dubiu intentiile americanilor. Apple va prezenta Apple TV 5 impreuna cu iPhone 8 si Apple Watch 3, toate produsele urmand a fi puse in vanzare incepand cu lunile septembrie si octombrie, in funectie de stocurile care vor fi disponibile.

Apple TV 5 cu suport pentru redarea de continut 4K este asteptat de foarte multa vreme de catre fanii companiei Apple si iata ca intr-un final este oferit de catre americani. Ei au inceput deja sa afiseze clipuri video cu continut 4K inclusiv in iTunes, dar deocamdata acesta nu poate fi descarcat, asa ca probabil va trebui sa asteptam lansarea Apple TV 5 pentru a-l putea accesa in mod oficial.

Apple TV 5 cu suport 4K va fi lansat in septembrie

apple tv 5 confirmat ios 11

Apple TV 5 va avea un nou procesor puternic, probabil cel din iPhone 7, care poate reda continut 4K fara probleme, insa inclusiv cel HDR, suport pentru Dolby Vision fiind deasemenea pregatit. Daca descarcarea de continut 4K nu mai este o problema chiar atat de mare, in ceea ce priveste continutul HDR vorbim despre cu totul altceva, iar cei care vor cumpara Apple TV 5 vor trebui sa aiba si un televizor compatibil.

Apple TV 5 va avea pregatite si o serie de filme si seriale care vor fi distribuite in format 4K prin intermediul iTunes, iar Apple vrea deasemenea sa transmita si stiri prin produsul sau. Desi Apple TV 5 va aduce noutati foarte importante in aceasta toamna, deocamdata nu se stie si cat ar urma sa coste acest nou produs al companiei Apple, asa ca vom avea destul de asteptat pentru a afla cat va trebui sa platim pentru toate aceste beneficii pregatite de catre americani.

“Apple is planning to unveil a renewed focus on the living room with an upgraded Apple TV set-top box that can stream 4K video and highlight live television content such as news and sports. The updated box, to be revealed alongside new iPhone and Apple Watch models at an event in September, will run a faster processor capable of streaming the higher-resolution 4K content.”

 • c026radco

  Asta o sa fie functia vedeta din Apple TV? 🙂

 • Srb Srb

  4k+HDR doar pt cei ce au…restul se vor uita la 2k pe mobil la 6″ ca saracii

 • tatal lui srb

  Tu oricum nu ai xDD

 • Srb Srb

  Nu mai tii minte,tata, ca tu mi-ai luat vreo 3

 • Srb Srb

  Pai asta e viitorul

 • Srb Srb

  Asa ceva

 • Srb Srb

  Nu mai exista

 • GicaContra

  Super..sigur or sa scoata si chinezii asa ceva..ups..au scos de ceva ani

 • Srb Srb

  Nu compara chinezii cu Apple

 • GicaContra

  Asa e..apple si le fac ei in america…doar copie o chinezarie..ii pun sigla apple si o vand la 600€.. gaste sunt

 • Srb Srb

  Calitatea difera

 • PegasosII

  TV cu HDR si 4K preiau semnalul FullHD si aduc o inbunatatire fata de Tv FullHD…eu am testat pe un Philips 4K HDR si imaginea de pe AppleTV 4 e mult mai buna decat pe un TV FullHD ,ca sa fie 4K un AppleTV trebuie doar placa video updatata ..eventual procesorul din iphone 7 luat ca si pe AppleTV 4 unde avem procesorul lui iPhone 6