iPhone 8 Pozat in Buzunarul Presedintelui Apple

iPhone 8 pare sa fi fost pozat in buzunarul presedintelui Apple, Tim Cook, daca este sa dam crezare unei imagini publicata chiar pe contul sau de pe reteaua de socializare Twitter. Aflat in vizita la unii dintre partenerii care produc diverse componente pentru Apple, Tim Cook este pozat in timp ce le voebeste angajatilor, iar in buzunarul sau pare sa fie ascuns un iPhone 8, sau cel putin asta crede tot internetul.

iPhone 8, sau mai bine zis o reprezentare grafica a sa, este suprapus peste telefonul care sta linistit in buzunarul presedintelui Apple. In imagine se vede destul de clar ceea ce pare a fi un telefon, insandaca este iPhone 8, sau nu, cel mai probabil nu vom afla vreodata, decat daca Tim Cook va glumi cu asta in conferinta de prezentare a produsului.

iPhone 8 Pozat in Buzunarul Presedintelui Apple

iPhone 8 Are o lungime similara cu cea a iPhone 7, iar ceea ce vedem in imaginea de mai jos este un telefon mult mai lung decat cel cu diagonala de 4.7 inch. Din punctul meu de vedere, in buzunarul lui Tim Cook se ascunde fie un iPhone 7 Plus, fie un iPhone 8 Plus, pentru ca iPhone 8 va avea dimensiuni mai mici si probabil nu va fi chiar atat de proeminent in buzunar.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple in cursul lunii viitoare si atunci vom afla daca toate zvonurile din ultima perioada sunt adevarate, sau nu. Voi ce credeti ca se ascunde in buzunarul lui Tim Cook ?

iPhone 8 buzunar presedinte apple