Prima Pagina iPhone iPhone si Apple au Utilizatori Extrem de Loiali

iPhone si Apple au Utilizatori Extrem de Loiali

iPhone are utilizatori extrem de loiali conform unui studiu recent facut in SUA, insa acest lucru era oricum cunoscut deja de catre foarte multi dintre cei care urmaresc evolutia Apple. De ani de zile se spune constant ca fanii iPhone sunt cei mai loiali dintre toti oamenii care cumpara smartphone-uri, compania Apple profitand de acest lucru pentru a genera anual vanzari de sute de milioane de telefoane.

iPhone are o rata de loialitate de 79% in randul utilizatorilor, compania Apple putandu-se lauda din nou cu faptul ca stie cum sa isi faca trei sferturi dintre clienti foarte loiali. Procentul este unul foarte mare in comparatie cu ceea ce se ofera pentru Samsung, in cazul coreenilor nivelul de loialitate fiind de 63%, deci iPhone ramane in continuare rege in ceea ce priveste loialitatea in piata smartphone.

iPhone si Apple au Utilizatori Extrem de Loiali

iphone apple utilizatori loiali

iPhone are un grad de loialitate in randul clientilor care este de 2 ori mai mare decat cel al LG, dar asta este perfect normal in acest punct. In ceea ce priveste numarul de telefoane detinute de-a lungul vietii, jumatate dintre participantii la studiu au avut 4 modele ale iPhone, in timp ce 28% au avut macar 5 modele si 17% macar 6 modele, 15% spunand ca au detinut doar un singur iPhone in toata viata lor.

iPhone are si un procent de 70% dintre fani care nu se gandesc sa cumpere vreun alt smartphone vreodata, 67% din total considerand ca acesta este cel mai bun smartphone de pe piata. Practic, desi Apple nu implementeaza chiar tot ceea ce isi doresc ai sai fani, ea se bucura tot timpul de loialitatea fanilor, iar asta se intampla de ani si ani de zile cu sanse foarte mici de a se schimba in vreun mod negativ.

“The survey of 2,117 U.S.-based adults found 79 percent of those identified as iPhone owners said they would upgrade to another iPhone, a higher loyalty percentage than Samsung’s 63 percent and LG’s 39 percent. For those switching over to iPhone, 10 percent of Samsung owners said they would change over for their next purchase, with 13 percent of LG device owners saying they would do the same. “

 • Srb Srb

  Normal, in lumea Apple, exista bani,respect,loialitate si maturitate.
  La samsung, este saracie si din cauza aceasta exista invidie, gelozie si ura

 • B06DAN

  Aici iti dau un big like 🙂 !!!

 • justsayn

  Daca iphone 8 va fi intr-adevar 1000 euro/dolari s-ar putea sa se evapore loialitatea din multi. Mai ales in tarile de lumea a doua si a treia unde 1000 de euro e o suma mare si foarte mare.

 • real

  aici ai un – de la mine.
  stiu ca urmaresti sa fei cat mai multre comentarii aici dar se pare ca lumea s-a obisnuit cu tine si nu mai e ca si mai demult.
  am mai scris pe undeva si o repet,,marketingul apple e cea mai buna masinarie de facut bani,,se adauga bineinteles si produsele bune(nu asa bune cum cred unii fanboy orbi apple)

 • Comparând prețurile din USA și Europa ale actualilor devine-uri, dacă iPhone 8 va porni de la 999$ in USA, in Europa va porni de la 1150€-1200€. Foarte mulți nu vor mai fi dispuși să achiziționeze ultimul smartphone de “top” al Apple. Cât despre i7s/7s Plus, se pare că va continua cu același design, a 4-a generație cu același design. Deci fanii vor avea de ales între un smartphone cu design vechi de 4 ani sau un design și funcții mai noi dar cu un preț destul de exagerat pentru un smartphone.

 • Srb Srb

  Ce comentariu inutil. Oricum multumesc,te mai asteptam

 • Viorel Predatorul

  Fanii pot să aleagă S8.

 • George 89

  Adevărat, dar exista și o parte urata…. Utilizatorii Apple sunt atât de loiali încât au devenit niște oi fanatiste (nu trebuie ex pentru ca întâlnești la tot pasul, fie online fie în viata reala)
  P.S A mai fost știrea asta o data dacă nu ma înșel

 • Srb Srb

  Doar 1 model va fi 1000$ celelalte doua isi vor pastra pretul

 • Srb Srb

  999$ pe site apple sa nu uitam este fara taxa deci si acolo mai urci

 • Așa e, prețurile la ei nu includ taxele.

 • Da, fiecare este liber să aleagă ceea ce se potrivește mai bine cu necesitățile și bugetul lui.

 • Raoul Valceanu

  Da, așa este în lumea Apple. Dar pe langa cele enumerate există și ipocrizie, la fel ca în toată lumea. Acum scriu de pe un Samsung S8+, de om sărac. În paralel am si un Iphone 7 plus, de bogat, pe care îl utilizeze din Ianuarie.
  Sincer ma intreb, de câteva zile, care este mai bun si încă nu gasesc un răspuns, până acum. Amândouă sunt super si nu gasesc plusuri sau ministru la vreunul. Un singur plus pentru încărcarea rapidă și wireless la S8+.

 • Srb Srb

  in paralel si eu am vreo 10 telefoane ca deh, am nevoie, vorbesc cu cate 10 persoane in acelasi timp

 • Raoul Valceanu

  Bravo, m-am edidicat. Atat ai inteles, asta este. Ironic este, ca chiar folosesc 2 telefoane in paralel. Ghicesti de ce?

 • Srb Srb

  Din aceleasi motive pt care eu folosesc 10

 • Raoul Valceanu

  Exact.