Facebook si Instagram Nu Functioneaza Temporar

Facebook si Instagram nu functioneaza in momentul de fata pentru unii dintre utilizatorii globali ai celor 2 retele de socializare, multi raportand problemele cu ajutorul Twitter. Facebook si Instagram au devenit nefunctionale pentru unele persoane acum cateva zeci de minute, iar problemele par sa persiste pentru unele conturi, dar deocamdata nimeni nu stie care ar fi problema, pentru ca Facebook nu a comentat nimic.

Facebook si Instagramnu functioneaza pentru persoane care incearca sa isi actualizeze statusurile, sau sa publice noi postari in cadrul retelelor de socializare. Vorbim aici atat despre mesaje, poze, sau clipuri video care nu pot fi incarcate in Facebook si Instagram, un mesaj fiind afisat, cel putin pe Facebook, care spune ca reteaua trece prin cateva momente de mentenanta si ca va fi disponibila in curand.

Facebook si Instagram nu functioneaza temporar

facebook instagram functioneaza temporar

Facebook si Instagram afiseaza diverse alte erori pentru alti utilizatori care incearca sa publice mesaje in cadrul celor doua retele de socializare, semn ca se lucreaza la serverele amandurora. Facebook si Instagram nu au raportat lucrari de mentenanta pentru retelele de socializare, asa ca vorbim despre ceva ce s-a intamplat fara ca vreun mesaj public sa fie oferit de catre vreuna dintre companii.

Facebook si Instagram vor fi indisponibile atat timp cat este necesar pentru a rezolva aparentele probleme care au aparut, iar daca este vorba despre ceva grav, Facebook va anunta. Facebook si Instagram par sa fie deocamdata indisponibile in principal in tari din afara Europei, dar problema ar putea ajunge si la noi.

https://twitter.com/sharlenenikki_/status/901452747286880256