Prima Pagina Google Google Pixel 2 – greseala de design a Google

Google Pixel 2 – greseala de design a Google

Google Pixel 2 vine cu o greseala de design a Google, pentru ca marginile panoului nu vor fi dominate de catre ecran in ambele modele ale smartphone-urilor.

Google Pixel 2 va fi prezentat de catre compania Google in data de 5 octombrie, iar atunci va fi confirmat practic noul design pe care telefonul companiei americane il va avea. Vorbim despre doua modele ale telefonului, mai exact un Google Pixel 2 cu ecran de 5 inch si un Google Pixel 2 XL, care va avea un ecran cu diagonala de 6 inch, dar va avea si un design diferit gandit de companie.

Google Pixel 2 urmeaza sa semene extrem de bine cu modelul lansat anul trecut, insa in cazul Google Pixel 2 XL vorbim despre o imbunatatire majora. Mai exact, desi Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea aceleasi carcase precum modelele anterioare, compania Google pregateste schimbari majore pentru panoul frontal, insa doar in cazul unuia dintre cele doua smartphone-uri ale sale.

Google Pixel 2 va avea acelasi ecran cu margini mari in partea superioara si inferioara, aici Google preferand sa nu schimbe absoluti nimic. In cazul Google Pixel 2 XL vorbim despre un panou frontal care va fi dominat de ecranul cu diagonala de 6 inch, marginile superioara si inferioara fiind subtiri, deci practic aproape tot ceea ce se va vedea pe el vor fi imaginile redate prin Android.

Google Pixel 2 – greseala de design a Google

google pixel 2 greseala design

Google Pixel 2 va fi fabricat de catre compania HTC, care inca nu produce smartphone-uri cu ecrane ce acopera intregul panou frontal, deci de aici vine explicatia lipsei schimbarii. Google Pixel 2 XL este fabricat de catre cei de la LG, compania coreeana pregatind deja lansarea unui nou model care are un ecran ce acopera aproape in totalitate panoul frontal al carcasei, conform zvonurilor.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea deasemenea si un chip Qualcomm Snapdragon 836 integrat, acesta fiind cu o generatie mai nou decat cel 835 din Samsung Galaxy Note 8. Separat de o usoara imbunatatire a performantelor pentru Google Pixel 2, e greu de spus ce ar putea aduce nou semnificativ acest procesor, asa ca abia dupa lansare vom afla si care este surpriza din spatele sau.

“The Pixel 2 XL is being made by LG, and it has a modern-looking slim bezel design with a 5.99-inch, 1440p OLED display. The smaller Pixel is being made by HTC, has bigger top and bottom bezels, and has a 4.97-inch 1080p OLED display.”

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor ramane deasemenea fara portul audio de 3.5mm, in ciuda faptului ca Google a ironizat compania Apple pentru eliminarea sa. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea deasemenea si difuzoare stereo in panourile frontale, asa cum se intampla si la produsele companiei Apple, insa aici nu stim deocamdata cat de puternice vor fi ele dupa lansare.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt gandite ca smartphone-uri care vor concura cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 dupa lansare, dar vor fi mult mai ieftine decat produsele Apple si Samsung.

 • Srb Srb

  probabil vor sa atraga oamenii catre varianta XL

 • Srb Srb

  Copiaza si ei tactica Apple, lanseaza un model normal la un pret mai redus, si unul mai in ton cu anul 2017

 • Florin MANEA

  pai si care e greseala de design , ca nu am inteles-o

 • ibadea

  Articolul trebuia sa se numeasca: Aceeasi greseala de design a Google ca si Apple. Iar a funat zaone

 • Srb Srb

  ca nu merg cu aceeasi strategie de deisgn si pe partea normala ci doar pe XL

 • EuGeorge

  ce conteaza cand vinzi 1 milion pe an?

 • Viorel Predatorul

  Pixel are alt rol decât acela de a obține maxim de profit. Așa cum scrie și George, “ce conteaza cand vinzi 1 milion pe an?”

 • Srb Srb

  Pai atunci ce se mai chinuie,pe testari si dezvoltatori nu ii intereseaza cum arata

 • razi

  Ai grija de apple srb o ia cam in jos hmmm

 • Jayson Cirin

  Normal, de ce sa mănânci 100 de grame de caviar când poți sa mănânci 1kg de kkt?! Cantitatea contează, bravo!

 • corco

  Mult mai ieftine nu cred ca o sa fie absolut deloc, pixel 2 o sa coste 750 in timp ce XL cred ca 950.

 • Srb Srb

  Da de 5 ani o ia tot in jos,doar in mintea oamenilor ce nu au treAba cu business,in rest lumea vede unde a ajuns in 5 ani

 • EuGeorge

  nu era nevoie sa ne impartasesti preferintele tale culinare. Dar daca tot ai facut-o – pofta buna!

 • Jayson Cirin

  Nu ai inteles nimic, era și de așteptat! Nu înțeleg cu ce te încălzește pe tine sau ce ai tu de câștigat din faptul ca Apple vinde un milion de telefoane pe an. Ceea ce ar trebui tu sa vezi ca au lasnsat 3 telefoane identice la design 3 ani la rând și acum mai lansează și iPhone 7s care o sa arate la fel ca 7-le. Atâta timp cât Apple are vanzari mari cu produsele acestea care nu ies in evidentă prin nimic și vede ca lumea se mulțumește cu puțin (așa cum faci tu) nu o sa vedem progres prea mare din partea lor in anii următori!