Google Pixel 2 va fi Lansat cu o Surpriza Majora

Google Pixel 2 are o data de prezentare stabilita de catre compania Google, impreuna cu o surpriza majora pregatita pentru toti clientii Android.

Google Pixel 2 este urmatorul smartphone premium pe care compania Google il va lansa pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, el urmand a fi lansat in toamna. Astazi aflam si data la care cei de la Google urmeaza sa prezinte Google Pixel 2 pentru toata lumea, smartphone-ul fiind foarte asteptat pentru a concura cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 pe piata smartphone in urmatoarele luni.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Google pe data de 5 octombrie, adica la aproximativ o luna dupa ce iPhone 8 isi va face apritia intr-o conferinta. Google Pixel 2 va fi lansat la peste 3 saptamani dupa ce Samsung Galaxy Note 8 va fi pus efectiv in vanzare, deci va avea destul de multe de recuperat in fata smartphone-ului celor de la Samsung, iar asta va conta mult in final.

Google Pixel 2 va veni deasemenea cu o surpriza majora, mai exact un procesor Qualcomm Snapdragon 836, superior celui 835 folosit in Samsung Galaxy Note 8. S-a speculat ca Google va folosi un asemenea procesor pentru Google Pixel 2 si iata ca acum informatia se dovedeste a fi adevarata, performantele urmand a fi peste cele ale restului smartphone-urilor Android premium care vor aparea in toamna.

Google Pixel 2 va fi lansat cu o surpriza majora in toamna

google pixel 2 lansat surpriza

Google Pixel 2 va beneficia de un procesor care inca nu a fost anuntat de catre compania Qualcomm, dar care cu siguranta va impresiona prin performante. Vorbim despre un spor in performante de macar 10% pentru acest procesor care va fi folosit in Google Pixel 2, compania Google urmand a avea beneficiul catorva luni de intaietate inainte ca alti producatori Android sa poata folosi acest procesor.

https://twitter.com/evleaks/status/900527086322032640

Google Pixel 2 va fi prezentat la un an dupa ce prima serie a smartphone-urilor a fost anuntata de catre compania Google intr-o conferinta organizata in SUA. Google Pixel 2 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5 inch, care totusi nu va acoperi intregul panou frontal, desi Google Pixel 2 XL va beneficia de un asemenea design, pe care producatorii Android il vor folosi cu intaietate in toate modelele premium din urmatorele luni.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie vandut si la acelasi pret precum seria anterioara deoarece Google nu are vreun motiv serios pentru a creste preturile produselor sale anul acesta. Mai mult decat atat, Google Pixel 2 urmeaza sa fie si primul smartphone care va fi vandut de catre vreun producator cu Android 8 Oreo instalat, asa ca vorbim despre cel putin doua premiere pentru seria Google Pixel 2 de anul acesta.