LG V30 – Concurentul serios pentru Note 8 si iPhone 8

LG V30 apare intr-o noua imagine care ne arata cat de serioasa este compania LG in a concura cu Apple si Samsung pe piata smartphone in anul 2017.

LG V30 este un nou smartphone premium Android care urmeaza sa fie prezentat de catre compania LG chiar la sfarsitul acestei luni in cadrul unei conferinte dedicate. Cei de la LG concureaza serios cu Samsung si intentioneaza sa lanseze LG V30 chiar in ziua in care va fi lansat Samsung Galaxy Note 8, iar iPhone 8 ar urma sa fie disponibil pentru precomanda, deci vorbim despre o lupta stransa.

LG V30 apare astazi intr-o noua imagine care are menirea de a ne arata ca LG nu glumeste cand vine vorba despre a concura cu Apple si Samsung pe piata smartphone. LG V30 va fi un smartphone al carui design impresioneaza, iar asta pentru ca vorbim despre un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum am vazut pana acum de la telefoanele Samsung si nu numai.

LG V30 vine cu un design impresionant pentru ca Samsung Galaxy Note 8 are deja unul, iar iPhone 8 nu se va lasa mai prejos, din moment ce vorbim despre o versiune aniversara. LG V30 nu va avea un ecran secundar, precum modelele anterioare din serie, insa va compensa din plin acest lucru cu un ecran de dimensiune mai mare, dar si functii software care preiau o parte din functionalitate.

LG V30 – concurentul serios pentru Note 8 si iPhone 8

LG V30 design iPhone 8

LG V30 urmeaza deasemenea sa aiba acelasi hardware ca Samsung Galaxy Note 8 pe partea de procesor, spre deosebire de LG G6, care a fost lansat cu unul vechi. LG V30 va avea deasemenea si un ecran cu diagonala de 6 inch, mai mare decat cel al iPhone 8, insa mai mic decat cel al Samsung Galaxy Note 8, asa ca va fi interesant de vazut cum va fi privit de catre clienti dupa prezentarea oficiala.

LG V30 va avea deasemenea o camera duala integrata de catre cei de la LG, insa se pare ca nu va avea functii speciale implementate de catre companie. Aici ne fereim la functii precum cele pentru scanarea irisului, recunoasterea faciala, citirea amprentei prin ecran, ori un sistem similar 3D Touch, cei de la LG fiind mai concentrati sa ofere o experienta de utilizare cat se poate de buna pentru clienti.

LG V30 nu are prezentate pana acum informatii cu privire la pretul de vanzare pe care l-ar putea percepe cei de la LG pentru el, dar probabil nu va costa 950 de euro, ca Samsung Galaxy Note 8. Cu un pret de 750 – 800 de dolari, sau euro, LG V30 va fi extrem de competitiv cu Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 8, care vor costa cu cel putin o treime mai mult, deci ar putea speria unii potentiali clienti.

14 COMENTARII

  1. clar nu sunt afectati cei ce vor iphone. LG poate sa mai fure din doritorii de note 8 dar din cauza dimensiunii, vor trece la lg v30 sau pixel xl

  2. O daaaa toti posesorii de iphone , in special si cei ce folosesc si alte apple device-uri , vor da fuga din echosistemul apple si isi vor lua cacandroid cu lg sau samsungea …
    ???????????

  3. Urata interfață, dar cică va oferii o experienta audio foarte tare… “chip audio Advance Hi-Fi DAC 32-bit, filtre digitale și presetări audio. LG susține că nivelul distorsiunii audio a scăzut la doar 0.0002% și aflăm că LG V30 include tehnologie ce facilitează streaming-ul audio high-resolution.

    Avem și un sistem de înregistrare audio HD capabil să folosească receiver-ul audio simultan pe post de microfon”…. Acum sa vedem