LG V30 – Primul Teaser inaintea Lansarii iPhone 8

LG V30 apare intr-un prim teaser inaintea prezentarii din 31 august, dar si a lansarii iPhone 8, care urmeaza sa aiba loc dupa cea a teleofnului coreean.

LG V30 este unul dintre cele doua samrtphone-uri de top pe care companiile coreene rivale ale companiei Apple urmeaza sa le lanseze in septembrie inainte ca iPhone 8 sa fie pus in vanzare. LG V30 este un smartphone extrem de interesant, superior LG G6, compania LG intelegand ca trebuie sa ofere smartphone-uri premium pentru a putea concura cum trebuie cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8.

LG V30 este dezvaluit astazi intr-un nou teaser video care are menirea de a creste interesul vis-a-vis de noul sau smartphone chiar in ziua in care Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat. Stiti deja ca acest smartphone va fi prezentat diseara incepand cu ora 18:00 de catre compania Samsung, iar insa LG V30 va avea parte de o prezentare similara abia la sfarsitul acestei luni, dar nu inainte.

LG V30 nu are noutati dezvaluite in acest teaser de mai jos, insa cei de la LG dau de inteles ca noul lor smartphone ar putea aduce multa culoare pentru clientii sai. Asta inseamna ca am putea vorbi despre o varietate de culori pentru carcasele LG V30, clientii punand accent destul de mare pe achizitionarea unui smartphone care sa aiba o carcasa colorata intr-o culoare d care ei sunt multumiti.

LG V30 – Primul Teaser inaintea Lansarii iPhone 8

LG V30 va fi lansat de catre compania LG cu un chip Qualcomm Snapdragon 835, precum in Samsung Galaxy Note 8, si nu modelul de anul trecut, cum s-a intamplat cu LG G6. Acest chip va oferi pentru LG V30 performante inferioare celor pe care iPhone 8 le va avea multumita noului sau chip A11, iar asta pentru ca vorbim despre o componenta veche de mai bine de jumatate de an care nu a fost actualziata.

LG V30 urmeaza deasemenea sa aiba integrati si 6 GB de memorie RAM de catre compania LG, iar asta este o veste excelenta pentru clientii companiei. Este arhicunoscut faptul ca Android necesita multa memorie RAM pentru a oferi performante bune, iar LG V30 va beneficia de exact atat cat este necesara pentru a putea tine deschise aplicatiile in fundal in timpul folosirii smartphone-ului.

LG V30 urmeaza sa aiba un foarte mare avantaj in fata iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, mai exact pretul perceput de catre LG pentru achizitia sa. LG V30 ar trebui sa coste minim 700 de dolari, cu 250 de dolari mai putin decat Samsung Galaxy Note 8 si cu 400 de dolari mai putin decat iPhone 8, insa aceste cifre vor fi anuntate de catre cei de la LG abia in cursul zilei de 31 august, cand are loc prezentarea.