Samsung Galaxy J5 – o alternativa serioasa la iPhone SE

Samsung Galaxy J5 este o serie de smartphone-uri lansata de catre compania Samsung cu ceva timp in urma, dar actualizata anual cu modele noi. In 2017 un nou model din seria Samsung Galaxy J5 a fost lansat de catre coreeni si pentru cei care inca nu-si pot indeplini visul de a cumpara un iPhone, fie el si versiunea SE, produsul companiei Samsung s-ar putea dovedi a fi o alternativa foarte buna.

Galaxy J5 nu este un varf de gama in oferta companiei Samsung, asa cum nici iPhone SE nu este un varf de gama pentru linia de produse ale Apple, dar performantele sunt bune la ambele. iPhone SE functioneaza in baza unui hardware vechi de peste 2 ani, in timp ce Galaxy J5 se bucura de procesoare si mdoule RAM superioare, astfel ca experienta de utilizare va fi una foarte buna.

Samsung Galaxy J5 are un foarte mare avantaj in fata iPhone SE si in ceea ce priveste pretul de vanzare, deoarece poate ajunge la preturi injumatatite fata de telefonul Apple. Mai exact, cei de la eMAG au Samsung Galaxy J5 in momentul de fata in vanzare la preturi reduse pana la valoarea de 1200 de LEI, asta in timp ce SE poate fi cumparat la preturi minime de aproximativ 1700 de lei, diferenta fiind mare.

Samsung Galaxy J5 alternativa iPhone SE

J5, in ciuda pretului mai mic, ofera totusi o calitate foarte buna pentru pretul pe care il are, iar cu libertatea pe care o ofera Android, poate fi o alternativa foarte buna la iPhone. Practic, Galaxy J5 si iPhone SE sunt telefoane mobile care fac parte din categorii extrem de apropiate cand vine forba despre performante, insa in cazul iPhone vorbim despre o calitate mai buna pentru materiale, pretul fiind pe masura.

Concluzionand, Samsung Galaxy J5 este o alegere foarte buna pentru cei care cauta un smartphone la un buget redus, dar asteapta si performante foarte bune de la el.