iPhone 8 – Cresteri Uriase ale Vanzarilor iPhone

iPhone 8 va genera cresteri uriase ale vanzarilor seriei iPhone in cursul anului 2018 multumita schimbarii de design pregatite de catre Apple.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre compania Apple, acest lucru fiind destul de clar in acest moment, lansarea urmand a avea loc pe data de 22 septembrie. iPhone 8 este cel mai asteptat smartphone al acestei toamne, iar asta pentru ca el vine cu o multitudine de schimbari importante din partea companiei Apple, vanzarile urmand a creste pe masura pentru intreaga serie multumita lui.

iPhone 8 este in atentia analistilor de foarte mult timp, iar acum acestia fac si primele estimari cu privire la cresterile de vanzari pe care el urmeaza sa le genereze pentru seria iPhone. Vorbim despre estimari care au in vedere anul 2018 si impactul pe care iPhone 8 il va avea asupra liniei de produse ale companiei Apple, cei din Cupertino urmand a avea un an excelent, daca ne luam dupa analisti.

iPhone 8 va genera in 2018 cresteri ale vanzarilor iPhone care se situeaza intre 9.1% si 23% fata de anul 2017, in functie de analistii pe care ii citim. Cei de la IDC estimeaza ca iPhone 8 va genera o crestere de 9.1% a vanzarilor iPhone in 2018 fata de anul 2017, iar asta dupa ce in 2017 vom vorbi despre o crestere de numai 1.5% fata de anul 2016, deci in final este vorba despre o crestere in vanzari de aproximativ 20 de milioane de unitati.

iPhone 8 – cresteri uriase ale vanzarilor iPhone in 2018

iPhone 8 cresteri uriase vanzari

iPhone 8 ar urma sa genereze o crestere de 13% a vanzarilor iPhone in 2018 daca ne luam dupa alti analisti ai Wall Street, diferenta fiind una destul de mare intre estimari. In final, alti analisti sunt de parere ca de fapt vanzarile iPhone in 2018 vor creste cu 23% fata de 2017 multumita iPhone 8, iar aici vorbim despre aproximativ 40 de milioane de unitati in plus vandute de catre compania Apple in intregul an.

iPhone 8 va genera vanzari foarte mari pentru ca va fi primul model de iPhone din ultimii 3 ani care vine cu un design nou, iar asta va creste vanzarile Apple in China. Pana recent China era tara care genera cei mai multi bani pentru Apple, insa lipsa schimbarii in design-ul iPhone a afectat substantial vanzarile telefonului, dar iPhone 8 va schimba asta si va genera cresteri in vanzari si in alte piete.

“From there, things only get better for Apple as IDC anticipates the arrival of the iPhone 8 will spur a major upgrade cycle come 2018. Despite the new device launching later this year, IDC expects a majority of the shipments are likely to land early in 2018. IDC projects 9.1% growth in 2018 with the iPhone 8 and the new 7S/7S+ models playing a pivotal part in the near double-digit growth next year.”

iPhone 8, per total, urmeaza sa ajuge Apple sa recastige si o parte dintre clientii care au plecat spre alte brand-uri din cauza lipsei unui design nou. Cei de la Apple au atras tot mai multi utilizatori Android in fiecare an, insa iPhone 8 urmeaza sa aduca si cea mai mare crestere pentru vanzarile iPhone dintre toate modelele lansate in ultimii ani, dar desigur ca va trebui sa asteptam pana in 2018 pentru a vedea daca estimarile sunt adevarate.