WhatsApp – Schimbarea de care Trebuie sa Stii

WhatsApp Messenger a anuntat o schimbare pentru conturile companiilor, acestea fiind acum verificate pentru a creste increderea in conversatiile facute cu ele.

WhatsApp a anuntat in cursul acestei zile o schimbare foarte importanta care afecteaza toti utilizatorii platformei sale care intra, sau vor intra in viitor, in contact cu diverse companii. Mai exact, vorbim despre companiile care au conturi WhatsApp pentru a interactiona cu clientii, iar aici includem publicatii online, posturi de radio, posturi TV, si cam orice fel de companie la care v-ati putea gandi.

WhatsApp a lansat pentru aceste ao noua metoda de a certifica faptul ca utilizatorii interactioneaza cu conturi care le apartin si in spatele carora se afla reprezentantii sai. V-am vorbit deja in cateva randuri despre aceasta schimbare facuta de catre compania WhatsApp pentru profilurile existente in platforma, acum utilizatorii putand interactiona cu conturi ale unor companii stiind ca nu vorbesc cu altcineva.

WhatsApp implementat posibilitatea pentru companii de a isi certifica profilul din retea, acesta urmand a avea afisata o iconita verde a unui checkmark in dreptul sau. Cei de la WhatsApp au permis deocamdata unui numar redus de companii sa isi certifice conturile folosite in cadrul platformei de mesagerie, toti cei care interactioneaza cu acestea avand siguranta ca vorbesc cu un reprezentant al lor.

WhatsApp – schimbarea de care trebuie sa stii

WhatsApp Schimbarea Trebuie Stii

WhatsApp a implementat deasemenea si bule de culoare galbena pentru testele scrise de catre aceste conturi ale platformei sale de mesagerie. Practic, utilizatorul stie imediat ca nu vorbeste cu un cont normal de WhatsApp, ci cu cel al unei companii, astfel ca isi va rapid seama de ceea ce se intampla, iar mai mult decat atat, nu va putea sterge tot ceea ce trimite in conversatiile cu aceste conturi WhatsApp.

WhatsApp permite stergerea conversatiilor facute cu conturile obisnuite, insa in cazul companiilor vorbim despre ceva complet diferit pentru ca stergerea este imposibila. Aceasta schimbare este extrem de importanta, deoarece WhatsApp nu a mai facut o modificare atat de majora pana in prezent, insa foarte multa lume se poate bucura de ea chiar incepand de astazi, fara nici cea mai mica problema.

“WhatsApp is exploring ways for you to communicate with the businesses that matter to you. Some business accounts have been verified by WhatsApp. If you see a green badge next to a contact’s name, it means that WhatsApp has confirmed that the phone number of this contact belongs to a business account.:

WhatsApp vrea sa faca toate conturile companiilor mult mai “de incredere” cu aceasta schimbare, iar ele ar trebui sa fie vizibile pentru toata lumea fara o actualizare a aplicatiei. Desigur ca trebuie sa si comunicati cu un cont al unei companii pentru a putea vedea schimbarile pe care cei de la WhatsApp le-au implementat, deci daca nu interactionati cu unul, nu veti vedea nicio schimbare in modul in care arata conversatiile din aplicatia iPhone si Android.