Instagram permite Publicarea unor noi Tipuri de Galerii

Instagram a anuntat in cursul noptii trecute lansarea unor noi tipuri de galerii foto si video prin intermediul propriilor conturi din reteaua de socializare. Mai exact, incepand de astazi compania Instagram permite publicarea clipurilor video in format portret sau landscape in galeriile foto pe care le cream in cadrul retelei de partajare de poze si clipuri video, schimbarea fiind ceruta inca de acum cateva luni de zile.

Instagram a lansat in februarie optiunea de a combina poze si clipuri video in galerii care sunt vizibile in platforma, insa pozele si clipurile video trebuiau sa fie vizibile in format patrat. Ei bine, incepand de astazi cei de la Instagram au eliminat aceasta restrictie, astfel pozele si clipurile video pot avea orice fel de format si vor fi acceptate in galerii unde vor fi combinate in multiple elemente care vor fi vizibile pentru noi.

Instagram simplifica acum partajarea de continut foto/video in cadrul retelei sale, utilizatorii neavand vreo restrictie pentru galerii, astfel ca pot publica totul oricand si oricum doresc. Instagram a eliminat si necesitatea de a mai alege formatul pozelor si clipurilor video publicate, astfel ca nu va mai trebui sa apasam butonul care afiseaza formatul in care se publica pozele si filmele, totul fiind afisat automat in formatul cel mai bun.

Instagram a anuntat lansarea acestei noi functii, insa ea va fi efectiv disponibila pentru toata lumea abia in cursul urmatoarelor zile, dupa ce va fi propagata in lumea intreaga.

instagram tipuri galerii foto video