WhatsApp va Lansa Aceasta noua Aplicatie

WhatsApp va lansa o noua aplicatie pentru iPhone si Android care le va permite companiilor sa comunice mult mai usor cu diversii clienti din lumea intreaga.

WhatsApp va lansa o noua aplicatie pentru iPhone si Android in perioada urmatoare, compania americana oferind-o ca parte a unei noi functii ce a fost pusa la dispozitia noastra de ieri. V-am spus ieri despre functia care a fost implementata in WhatsApp  special pentru companiile care au conturi active in retea, acestea avand respectivele conturi marcate cu o iconita speciala care certifica faptul ca sunt ale lor.

WhatsApp a implementata ceasta functionalitate pentru a ajuta atat companiile, cat si utilizatorii sa fie siguri ca discuta cu cine trebuie cand folosesc platforma pentru asta. Desi cei de la WhatsApp nu au anuntat in cursul zilei de ieri si faptul ca vor lansa o noua aplicatie pentru iPhone si Android care sa el permita companiilor sa discute mai usor cu ai lor clienti, ei bine aceasta va fi oricum oferita de catre compania detinuta de Facebook.

WhatsApp a dezvaluit singura aceasta noua aplicatie prin codul care a fost inclus in versiunea pentru Android a aplicatiei publice, acesta fiind descoperit dupa analizarea aplicatiei. Codul sugereaza foarte clar intentiile celor de la WhatsApp, insa separat compania cauta si ingineri care sa dezvolte o aplicatie speciala pentru Android care sa fie folosita de catre companii pentru comunicare cu diversi clienti.

WhatsApp va lansa aceasta noua aplicatie in curand

whatsapp lansa noua aplicatie

WhatsApp va lansa o aplicatie similara si pentru iPhone in viitorul nu foarte indepartat, iar asta pentru ca incearca sa isi ofere serviciile pe toate platformele existente. Despre aplicatia WhatsApp pentru iPhone care va fi disponibila exclusiv pentru companii nu se stie nimic deocamdata, insa cel mai probabil va avea exact aceleasi functii precum aplicatia care este in dezvoltare pentru platforma Android.

WhatsApp nu are deocamdata stabilita o data clara la care aplicatia va fi lansata pentru companii, desi unele dintre ele probabil o testeaza in momentul de fata. WhatsApp a lansat functia de autorizare a companiilor avand unele companii partenere pentru testare, asa ca vorbim despre un sistem care este testat deja, dar deocamdata nu se stie cu cine a ales WhatsApp sa testeze acest sistem.

“Separately, WhatsApp appears to be readying a standalone app for businesses. The app only appears to work on Android phones for now. An open WhatsApp job listing for a small business technical specialist also mentions a “WhatsApp Business app for Android.””

WhatsApp va dori probabil sa produca bani cu acest nou sistem, iar asta prin intermediul unor posibili roboti virtuali, sau a altor servicii pe care le va oferi pentru companii. Desi WhatsApp a fost gandita ca o aplicatie care sa fie oferita permanent gratuit pentru utilizatori, fara reclame si alte moduri de monetizare, cei de la Facebook au inceput deja sa gandeasca metode de a genera bani cu ajutorul sau.