Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Noile Gesturi de Control – VIDEO

iPhone 8 – Noile Gesturi de Control – VIDEO

iPhone 8 va putea fi controlat cu noi gesturi pe care compania Apple le-a implementat in iOS 11 pentru noul telefon ce va fi prezentat in 12 septembrie.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie, acest lucru fiind confirmat oficial de catre compania Apple in aceasta seara prin trimiterea invitatiilor pentru evenimentul din Apple Park. iPhone 8 va fi prezentat in amfiteatrul Steve Jobs, o locatie pe care Apple a construit-o special in Apple Park pentru prezentarea de produse importante, iar ce alt eveniment mai important decat cel pentru iPhone 8 putea fi ales pentru inaugurarea sa ?

iPhone 8 este, poate, cel mai important smartphone lansat de catre compania Apple in cei 10 ani de existenta ai seriei, iar asta pentru ca el va aduce foarte multe schimbari. Stim deja ca iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch care va acoperi intregul panou frontal al noului smartphone, butonul Home fiind eliminat complet, iar asta aduce un mod complet nou de a utiliza telefonul americanilor.

iPhone 8 nu va avea un buton Home virtual, ci va avea o bara de functii foarte subtire care va fi vizibila in partea inferioar a ecranului, sub un dock “suspendat”. Aceasta bara de functii a iPhone 8 va putea fi accesata printr-un gest de tragere de jos in sus, asa cum se intampla acu cu Control Center, cei de la Apple considerand ca asta va face utilizarea mai usoara, mai ales ca nu mai exista vreun buton Home.

iPhone 8 – asa vor functiona noile gesturi pentru control in iOS 11

iPhone 8 va fi controlat in totalitate folosind doar gesturi intreprinse pe ecran, ele urmand a facilita iesirea din aplicatii, sau accesarea task switcher-ului cu aplicatii deschise in fundal. Apple crede ca simplele gesturi sunt mai simple decat apasarea de butoane, iar iPhone 8 urmeaza sa beneficieze de acest sistem interesant de control pentru ca butoanele fizice sunt de domeniul trecutului, la fel si cele virtuale.

iPhone 8 va avea deasemenea si un nou dock implementat de catre Apple, acesta fiind “suspendat” peste partea inferioara a ecranului, dar cu o functie noua. Mai exact, in noul dock al iPhone 8 vom putea avea scurtaturi pentru aplicatiile favorite, dar vom vedea si una, sau mai multe, dintre aplicatiile deschise recent, la fel ca pe iPad in iOS 11, deci ar trebui sa le putem accesa rapid si pe acelea daca avem nevoie iar de ele.

iPhone 8 nu a avut acest lucru anuntat de catre cineva, dar va fi un smartphone complex, care schimba in totalitate experienta de utilizare a unui iPhone. Cei de la Apple a fost nevoiti sa faca aceste schimbari majore pentru sistemul de control al iPhone 8 pentru a putea implementa un ecran mai mare, totul fiind intr-o anumita masura similar cu ceea ce se ofera in platforma Android pe unele smartphone-uri.

 • Mr. Tambourine Man

  Gesturi preluate de la BlackBerry. Cacapisu

 • Srb Srb

  Super misto. Asta e demo pt cei zapaciti ce credeau ca va avea doar 5.1″ display

 • Catalin Petrisor

  Nu vine cu DarkMode????
  Un mare FÂS!!!

 • Super!

 • GicaContra

  😂😂😂😂

 • GicaContra

  Aveam un rom instalat pe un s2 care functiona asemanator..prin 2011 daca nu ma insel.

 • teddy

  Nu are dark mode, doamne, cum se poate asa ceva 😂😂 1) dark mode inseamna 100% software, asa ca si daca nu ar fi venit cu el l-ai fi putut instala ulterior, fiind sigur un tweak in cydia pt el
  2) inversarea culorilor inteligenta, pe care o gasesti in ios 11 e tot ce poti sa vrei atunci cand citesti stirile noaptea
  3) nu cred ca ar fi un motiv sa nu cumperi un telefon atat de bun aceasta dotare care nu face nici 5 bani la urma urmeor….

 • Catalin Petrisor

  Ce destept esti teddy, un geniu pustiu.
  Felicitari!

 • Srb Srb

  Useless

 • mtcristi03

  Va avea 3D Touch , nu ?