iPhone 8 si iPhone 7S – Preturile Dezvaluite

iPhone 8 si iPhone 7S au preturile dezvaluite direct din China, foarte multe surprize venind de la acest leak important privind viitorul seriei iPhone.

iPhone 8 si iPhone 7S par sa aiba astazi preturile dezvaluite de catre o sursa asiatica fara extrem de multa credibilitatea, insa discutarea lor merita facuta. Vorbim despre preturile iPhone 8 si iPhone 7S practicate de catre compania Apple in China pentru noile modele ale iPhone ce urmeaza sa fie lansate anul acesta, ele fiind mari, asa cum ne-am asteptat pana acum, deci nu ar trebui sa fiti speriati prea mult de ele.

iPhone 8 si iPhone 7S sunt zvonite de cateva luni ca fiind pregatite pentru lansare cu preturi care vor fi egale cu cele ale seriei iPhone 7, dar care vor creste substantial pentru iPhone 8. Era de asteptat ca Apple sa vanda iPhone 8 la preturi de peste 1000 de euro, insa iPhone 7S va avea preturi foarte similare cu cele ale seriei iPhone 7, lipsa unor schimbari substantiale tinand preturile la un nivel rezonabil anul acesta.

iPhone 8 este prezentat in imaginea de mai jos va fiind vandut in modele care au 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, modelul cu 512 GB spatiu de stocare nefiind listat. iPhone 7S, pe de alta parte, este listat ca fiind disponibil in versiuni care au 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, deci vorbim despre o continuare a seriei iPhone 7 atat in ceea ce priveste mediile de stocare, cat si preturile finale.

iPhone 8 si iPhone 7S – preturile dezvaluite direct din China

iPhone 8 iPhone 7S - Preturi Dezvaluite

iPhone 8 cu 128 GB spatiu de stocare ar urma sa coste 1240 de dolari in China, in timp ce versiunea cu 256 GB spatiu de stocare ar trebui sa coste 1360 de dolari. In cazul iPhone 7S vorbim despre preturi care incep de la 816 dolari si ajung pana la 1060 de dolari, deci exact cum este vanduta seria iPhone 7, asa ca marea surpriza aici vine din partea iPhone 8, care este mai scump decat se credea.

iPhone 8 a avut saptamana trecuta dezvaluit un posibil pret de pornire de 1000 de dolari pentru versiunea de baza, care ar urma sa aiba 128 GB spatiu de stocare. Acest pret a crescut acum la 1200 de dolari in baza acestui leak, iar diferenta de 200 de dolari este foarte mare chiar si pentru un smartphone ca iPhone 8, asa ca ramane de vazut daca informatia de acum este adevarata, sau pur speculativa.

iPhone 8 ar putea avea un pret de 1200 de dolari pentru versiunea standard din moment ce Samsung Galaxy Note 8 costa 1000 de dolari in China dupa prezentare. Cei de la Apple vor dori sa aiba produse mai scumpe decat altii, oar o diferenta de doar cativa zeci de dolari ar putea fi prea mica, asa ca iPhone 8 ar putea avea un pret foarte mare desi putina lume isi doreste acest lucru.