iPhone 8 – Cum ne va Pacali Apple cu Pretul

iPhone 8 ar putea avea un pachet special creat de catre compania Apple care va oferi Apple Music si spatiu iCloud gratuit din cauza pretului mare.

Preturile iPhone 8 au fost dezvaluite in aceasta dimineata de catre o sursa asiatica, acestea fiind in concordanta cu ceea ce am auzit pana acum dintr-o varietate de surse privind planurile Apple. Mai exact iPhone 8 urmeaza sa fie vandut in China la preturi care incep de la 1200 de dolari, in timp ce iPhone 7S va fi vandut la preturi care incep de la 800 de dolari, cum s-a intamplat cu iPhone 7 anul trecut.

iPhone 8 va avea un pret de vanzare foarte mare, asa ca Apple ar putea gandi un plan cu un pachet special pentru a face achizitia mai atractiva pentru clientii sai. Strategia de marketing pentru iPhone 8 seamana intr-o anumita masura cu ceea ce face compania Samsung, care ofera diverse accesorii cadou pentru clientii care-i cumpara telefoanele premium, mult prea scumpe pentru vasta majoritate a clientilor sai.

iPhone 8 ar putea fi vandut de catre compania Apple in pachete care includ Apple Music gratuit, dar si spatiu de stocare suplimentar in iCloud oferite de catre americani. Vorbim despre pachete care totalizeaza cativa zeci de dolari pe an, insa cu care Apple ar spera ca ar putea convinge multi clienti ca iPhone 8 merita cumparat in ciuda pretului de vanzare care va fi extrem de mare in comparatie cu modelele anterioare.

iPhone 8 – cum ne va pacali Apple cu pretul mare de vanzare

iPhone 8 pacali Apple pretul

iPhone 8 cu Apple Music gratuit si spatiu de stocare gratuit in iCloud este o posibilitate, dar nici pe departe o certitudine, pentru ca nimeni nu stie sigur ce va face Apple. Daca Apple va oferi gratuitati de acest gen pentru iPhone 8, ele vor conta prea putin, chiar si pentru fanii inraiti ai companiei, iar marea masa a clientilor nu este formata din fani inraiti, ci doar din clienti care cauta ceva simplu si sigur de utilizat.

iPhone 8 cu un pret foarte mare de vanzare va avea vanzari foarte bune in primele luni pentru ca fanii se vor grabi sa-l cumpere, iar zecile de milioane de unitati initiale se vor vinde repede. Intrebarea este ce se va intampla dupa perioada sarbatorilor de iarna, cand doar cei care nu sunt fani inraiti ai companiei Apple vor mai ramane ca potentiali clienti ai iPhone 8, iar multi dintre ei se vor uita stramb la pretul de vanzare foarte mare.

“Analysts from Barclays speculated in a note published on Thursday that one way Apple could convince customers to buy its upcoming $1,000 phone is through bundling the device with its Apple Music streaming service and increased iCloud storage space.”

iPhone 8 va fi vandut cu subventii foarte mari de catre operatorii de telefonie mobila si unii parteneri ai companiei Apple, dar chiar si asa, pretul final platit dupa 1 sau 2 ani va fi tot mare. Chiar daca Apple va oferi gratuitati pentru iCloud, sau Apple Music, iPhone 8 va avea un pret de vanzare mare in continuare, iar in tari precum Romania se va resimti cel mai bine aceasta crestere facuta de catre Apple.