iPhone 8 – Cum ne va Pacali Apple cu Pretul

iPhone 8 ar putea avea un pachet special creat de catre compania Apple care va oferi Apple Music si spatiu iCloud gratuit din cauza pretului mare.

Preturile iPhone 8 au fost dezvaluite in aceasta dimineata de catre o sursa asiatica, acestea fiind in concordanta cu ceea ce am auzit pana acum dintr-o varietate de surse privind planurile Apple. Mai exact iPhone 8 urmeaza sa fie vandut in China la preturi care incep de la 1200 de dolari, in timp ce iPhone 7S va fi vandut la preturi care incep de la 800 de dolari, cum s-a intamplat cu iPhone 7 anul trecut.

iPhone 8 va avea un pret de vanzare foarte mare, asa ca Apple ar putea gandi un plan cu un pachet special pentru a face achizitia mai atractiva pentru clientii sai. Strategia de marketing pentru iPhone 8 seamana intr-o anumita masura cu ceea ce face compania Samsung, care ofera diverse accesorii cadou pentru clientii care-i cumpara telefoanele premium, mult prea scumpe pentru vasta majoritate a clientilor sai.

iPhone 8 ar putea fi vandut de catre compania Apple in pachete care includ Apple Music gratuit, dar si spatiu de stocare suplimentar in iCloud oferite de catre americani. Vorbim despre pachete care totalizeaza cativa zeci de dolari pe an, insa cu care Apple ar spera ca ar putea convinge multi clienti ca iPhone 8 merita cumparat in ciuda pretului de vanzare care va fi extrem de mare in comparatie cu modelele anterioare.

iPhone 8 – cum ne va pacali Apple cu pretul mare de vanzare

iPhone 8 pacali Apple pretul

iPhone 8 cu Apple Music gratuit si spatiu de stocare gratuit in iCloud este o posibilitate, dar nici pe departe o certitudine, pentru ca nimeni nu stie sigur ce va face Apple. Daca Apple va oferi gratuitati de acest gen pentru iPhone 8, ele vor conta prea putin, chiar si pentru fanii inraiti ai companiei, iar marea masa a clientilor nu este formata din fani inraiti, ci doar din clienti care cauta ceva simplu si sigur de utilizat.

iPhone 8 cu un pret foarte mare de vanzare va avea vanzari foarte bune in primele luni pentru ca fanii se vor grabi sa-l cumpere, iar zecile de milioane de unitati initiale se vor vinde repede. Intrebarea este ce se va intampla dupa perioada sarbatorilor de iarna, cand doar cei care nu sunt fani inraiti ai companiei Apple vor mai ramane ca potentiali clienti ai iPhone 8, iar multi dintre ei se vor uita stramb la pretul de vanzare foarte mare.

“Analysts from Barclays speculated in a note published on Thursday that one way Apple could convince customers to buy its upcoming $1,000 phone is through bundling the device with its Apple Music streaming service and increased iCloud storage space.”

iPhone 8 va fi vandut cu subventii foarte mari de catre operatorii de telefonie mobila si unii parteneri ai companiei Apple, dar chiar si asa, pretul final platit dupa 1 sau 2 ani va fi tot mare. Chiar daca Apple va oferi gratuitati pentru iCloud, sau Apple Music, iPhone 8 va avea un pret de vanzare mare in continuare, iar in tari precum Romania se va resimti cel mai bine aceasta crestere facuta de catre Apple.

15 COMENTARII

  1. Sa ofere ceva mai palpabil ca sa zic așa. Fac ceva pe Apple Music sau stocare in Cloud,doamne ajuta ca sunt alte alternative pentru astea doua. Samsung oferă DEX și ocheti VR,nu kkt de Apple music.
    Un pad de încărcare sau niște casti BT,ceva de genul asta și nu servicii!

  2. Sa atraga clientii apple vor oferi incarcatoare in pachetul telefonului…vor rupe sandalele stand la cozi sa cumpere miracolul guguștiucii

  3. Nu ma intereseaza spatiu de stocare atunci cand am minim 128gb. Pozele si filmarile oricum le descarc periodic pe laptop. Un pad de incarcare sau casti, asta ar bucura orice cumparator.

  4. Sunt 99% sigur ca iPhone X Edition va veni la pachet cu Airpods, poate și padul de încărcare wireless, cu atât mai bine dacă are inclus Apple Music și iCloud 2Tera (cu family share), probabil si cu internet nelimitat dacă se înțeleg cu operatorii! Asta era visul lui SJ încă din anii 90, ca toată informația digitală sa fie in Cloud, pe dispozitiv sa existe doar ce folosim frecvent și ultimele fisiere sau aplicații accesate, restul sa fie accesibile instant prin internet! Abia aștept prezentarea și lansarea in România!

  5. Iphone 8 o sa se vanda ca painea calda pe timpu lu’ ceashca:-) Toti clientii app store intreaba cand va fi lansat, pretz (around 1000 euro) si daca deja pot face precomanda:-) Nimic de iphone 7s:-)

  6. Sa ma pacaleasca cu niste casti beats si un pad de incarcare wirless in pretul asta si ma las prostit. Nu ma intereseaza apple music sau spatiu in icloud. E ca si cum ti ar vinde aer.