iPhone 9 – Apple va Folosi Ecrane mult mai Mari

iPhone 9 a intrat deja in proces de dezvoltare la compania Apple si va fi lansat anul viitor cu ecrane care au diagonale mult mai mari decat cele actuale.

iPhone 9 ar fi intrat deja in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple din moment ce iPhone 8 a intrat acum in productie de masa in vederea lansarii oficiale. iPhone 8 are finalizat total procesul de dezvoltare pentru ca nimic nu mai poate fi schimbat acum, cateva sute de mii, sau poate chiar milioane de unitati fiind deja produse, asa ca Apple se concentreaza pe iPhone 9 in urmatorul an de zile.

iPhone 9 are si primele informatii dezvaluite astazi, surse asiatice afirmand ca Apple ar dori sa creasca diagonala ecranului viitorului model de smartphone. Desigur ca denumirea sa ar putea fi iPhone 8S, insa ii spunem deocamdata iPhone 9 pentru ca nu se stie ce denumire va alege Apple anul viitor, mai ales ca intentioneaza sa creasca radical diagonala ecranelor folosite in modelele ce vor fi lansate.

iPhone 9 urmeaza sa fie disponibil in 2 modele anul viitor, unul cu ecran de diagonala de 5.85 inch si un altul cu ecran cu diagonala de 6.4. inch. Practic, vorbim despre iPhone 8 care va ramane cu acelasi ecran, dar se va numi iPhone 9, plus despre un iPhone 9 Plus al carui ecran va avea o diagonala de 6.4 inch, crescuta cu 0.9 inch fata de cea de 5.5 inch folosita in iPhone 7S Plus anul acesta de catre Apple.

iPhone 9 – Apple va folosi ecrane mult mai mari

iPhone 9 apple ecrane

iPhone 9 are aceste informatii dezvaluite acum pentru ca Apple a inceput deja sa lucreze cu Samsung la ecranele OLED pentru viitorul model al iPhone. Iar din moment ce Samsung stie sa tina secretele la fel de bine ca Foxconn, este normal sa aflam care sunt intentiile Apple pentru iPhone 9, multe alte detalii despre noile modele ale iPhone urmand a fi disponibile in cursul urmatoarelor luni de la coreeni.

iPhone 9 are procesul de dezvoltare inceput in avans de catre compania Apple din cauza complexitatii procesului de dezvoltare al ecranului cu diagonala de 6.4 inch. Daca iPhone 9 va avea un asemenea ecran, atunci el va fi mai mare inclusiv decat cel pe care compania Samsung il foloseste in momentul de fata in Samsung Galaxy Note 8, desi s-ar putea sa il creasca in modelul de anul viitor.

“Apple has started the development of a 6-inch OLED iPhone with aims to launch the largest-ever screen iPhone next year. Sources said Apple plans to launch two OLED iPhones next year — a 5.85-inch and 6.46-inch models. The 5.85-inch is the same size screen of the upcoming iPhone 8 this year. Sources said Apple until recently considered launching 5.28-inch and 6.46-inch OLED iPhones next year but the plan for the 5.28-inch model was ditched”

iPhone 9 ar fi trebuit sa aiba un ecran cu diagonala de 5.3 inch, insa cei de la Apple au renuntat la idee din cauza popularitatii smartphone-urilor cu ecrane mari. In aceasta idee, iPhone 9 va veni pe piata cu surprize si mai mari in cursul anului 2018, iar cei de la Samsung sunt cu siguranta capabili sa indeplineasca rigorile Apple pentru a produce ecranele OLED cu diagonala de 6.4 inch cerute de americani.