Apple Vrea sa Inchirieze Studiourile care au Produs Matrix

Apple are planuri foarte mari pentru a produce filme originale pe care sa le distribuie prin intermediul Apple Music, iar acestea sunt dezvaluite astazi multumita unor noi informatii venite din SUA. Mai exact, Apple vrea sa inchirieze studiourile in care au fost produse multe filme celebre, inclusiv seria Matrix, dar ar fi in negocieri intense pentru a cumpara un serial TV care le are ca si actrite principale le Jennifer Aniston si Reese Witherspoon.

Vorbim despre o drama pe care Apple vrea sa o cumpere inaintea celor de la Netflix, Jennifer Aniston si Reese Witherspoon fiind doar doua dintre personajele principale ale serialului. Cu asemene actrite principale intr-un serial aflat in productie, cei de la Apple intentioneaza sa investeasca 1 miliard de dolari in productia de continut original, majoritatea prin acest studio pe care vor sa il inchirieze.

Apple inchirieze studiourile Matrix

Apple a angajat doi fosti manageri seniori ai celor de la Sony pentru a conduce divizia care va crea continut original, acestia contribuind la productia unor seriale extrem de populare, precum Breaking Bad sau The Crown. Practic, Apple cumpara productii originale si pare sa-si fi gasit deja un loc un care sa-si produca viitoarele creatii cu care spera sa uimeasca intreaga lume si sa atraga noi abonati in Apple Music.

Apple investeste deocamdata sume mai mici decat HBO, Netflix, Amazon, sau Hulu in crearea de continut original, dar ele vor creste pe masura ce Apple Music va deveni mai popular. Apple vrea sa devina un mare producator de filme si seriale, iar pana acum a lansat o emisiune Planet of the Apps, care nu a fost prea populara, dar si seria Carpool Karaoke, despre care deasemenea nu stim nimic in materie de popularitate.

“Leasing at The Culver Studios would give Apple room to expand, as it hires top Hollywood talent, according to three people familiar with the discussions. The site has 13 soundstages up to 32,000 sq ft in size that can accommodate TV show shoots and full-length feature film work. But Apple is mainly looking for office space, albeit in an iconic location that signals their ambitions to become a big player in Hollywood.”