iPhone 8 – Asa arata Teatrul Steve Jobs inaintea Prezentarii

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple in amfiteatrul Steve Jobs, acesta fiind in momentul de fata in plin proces de finalizare a constructiei in cadrul Apple Park, noul campus pe care cei de la Apple l-au construit in Cupertino cu o investitie masiva.

iPhone 8 este cel mai important smartphone Apple prezentat in ultimii 10 ani, asa ca era normal ca el sa aiba parte de o prezentare pe masura, asa ca amfiteatrul Steve Jobs a fost ales special pentru ca este construit in ultimul mare vis pe care Steve Jobs dorea sa-l realizeze, Apple Park.

In momentul de fata, locatia prezentarii iPhone 8 nu este pregatita pentru a sustine un asemenea eveniment, firma de constructii angajata de catre compania Apple avand in continuare foarte multe de pus la punct inainte ca jurnalistii sa fie invitati inauntru.

Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata amfiteatrul Steve Jobs unde vom vedea iPhone 8 pentru prima oara si dupa cum se prezinta totul acum, se pare ca 12 septembrie este o data mult prea apropiata pentru a organiza un eveniment atat de important.

iphone 8 teatrul steve jobs prezentarii 4

iphone 8 teatrul steve jobs prezentarii 3

iphone 8 teatrul steve jobs prezentarii 2

iphone 8 teatrul steve jobs prezentarii 1

iphone 8 teatrul steve jobs prezentarii