iPhone 8 are un nou Buton pentru a Activa Siri

iPhone 8 are un nou buton pentru a activa Siri, compania Apple parand sa fi reconfigurat butonul Power pentru a permite activarea asistentului personal.

iPhone 8 are un nou buton pentru a activa Siri, conform unor informatii descoperite si publicate in cursul noptii trecute de catre un dezvoltator ce a dezvaluite multe noutati ale iPhone X. Conform acestui dezvoltator, in codul sursa al iOS a fost descoperita o functie care permite activarea Siri in iPhone 8, sau iPhone X, folosind butonul Power, acesta avand o lungime mai mare in noul telefon Apple.

iPhone 8 a avut explicata aceasta schimbare a butonului Power prin faptul ca este mai usor de utilizat cu un ecran ce are o diagonala mai mare, iar daca Apple vrea sa permita si activarea Siri, atunci schimbarea este logica. Noul buton Power al iPhone 8 pare sa fie cu cam 50% mai lung decat cel din iPhone 7, iar asta pentru ca si ecranul folosit in acest nou telefon are o diagonala mai mare decat in vechiul model.

iPhone 8 ar urma sa foloseasca in premiera butonul Power pentru a permite activarea Siri, butonul Home fiind utilizat in prezent pentru aceasta functie. Acum apasarea indelungata a butonului Home activeaza Siri, insa in iPhone 8 el va disparea complet din telefon, asa ca Apple ar dori sa floseasca butonul Power pentru aceeasi actiune, dar apasarea sa indelungata activeaza meniul pentru inchidere.

iPhone 8 are un nou buton pentru a activa Siri in iOS 11

iPhone 8 ar putea avea o noua metoda de a fi inchis folosind butonul Power daca Apple va decide ca apasarea sa indelungata va activa Siri in locul meniului de inchidere. Apple are deja in iOS 11 un buton dedicat in aplicatia de setari pentru a inchide un iPhone, asa ca iPhone 8 ar putea ramane doar cu acea optiune, desi ideea in sine nu este una chiar atat de buna, pentru ca uneori e nevoie si de un buton fizic.

iPhone 8 Buton Activa Siri

iPhone 8 nu va ramane fara butonul Power pentru pornire, dar dupa ce a fost pornit, este foarte posibil ca functionalitatea sa sa fie modificata de catre Apple. Exista si posibilitatea ca Apple sa decida sa permita alegerea functionalitatii butonului Home pentru cei care vor dori sa foloseasca optiunea Hey Siri in locul butonului Power al iPhone 8 pentru a activa asistentul personal cand au nevoie de el.

iPhone 8 vine cu multe modificari si e posibil ca Apple doar sa fi testat ideea refolosirii butonului Power pentru alta functionalitate separata de cea a inchiderii si blocarii. In momentul de fata nimeni nu poate spune sigur faptul ca butonul Power al iPhone 8 va avea functionalitatea modificata pentru a activa Siri in locul meniului de inchidere, desi acest lucru pare foarte probabil, deci ramane de vazut ce va anunta compania Apple pe 12 septembrie.

Voi ce parere aveti ?