iPod Nano 6G nu mai este Reparat de Apple

iPod Nano 6G este unul dintre vechile modele ale iPod lansate de catre compania Apple, iar incepand de zilele trecute el nu mai beneficiaza de reparatii in service-urile americanilor. Vorbim despre un produs care a fost trecut in categoria celor invechite, astfel ca Apple nu mai procura piese pentru aceste produse, deci nu mai are cum sa le repare, clientii trebuind sa se descurce singuri din acest punct.

iPod Nano 6G a fost lansat in toamna anului 2010 de catre compania Apple, deci vorbim despre un produs vechi de 7 ani care oricum nu mai este vandut de foarte mult timp. Apple actioneaza exact la fel cu toate produsele de acest gen care au foarte mult timp de cand au fost lansate pe piata, nu mai sunt in vanzare si procurarea de piese pentru ele este dificila, acestea fiind scoase complet din categoria celor care mai pot fi reparate, oricum contra-cost.

iPod Nano 6G a fost practic un “predecesor” pentru Apple Watch, deoarece design-ul sau seamana extrem de bine cu cel al smartwatch-ului lansat de catre Apple in 2015. Apple a scos toate iPod-urile din vanzare anul acesta, asa ca aceasta categorie de produse a disparut complet din oferta sa, desi acum 10 ani o propulsa pe culmile gloriei si o facea cunoscuta in lumea intreaga multumita functiilor oferite.

“Apple added the sixth-generation iPod nano to its internal vintage and obsolete products list on August 30, according to a memo distributed to Apple Stores and Apple Authorized Service Providers.”

iPod Nano 6G Reparat Apple