Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone 7 Plus – care are Camera mai buna ?

28

Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o noua comparatie a camerelor care ne arata fara dubiu faptul ca Samsung a reusit sa intreaca din nou Apple cu smartphone-ul sau. Ati vazut in weekend o comparatie similara in care camera Samsung Galaxy Note 8 era fara dubiu mai buna decat cea a iPhone 7 Plus pentru a inregistra poze si clipuri video, iar astazi nu vedem ceva diferit, ci exact acelasi lucru.

Samsung Galaxy Note 8 este capabil sa inregistreze poze si clipuri video la o calitate mult mai buna decat ceea ce ofera iPhone 7 Plus in momentul de fata. Veti spune ca Samsung Galaxy Note 8 este mai nou si are camere mai noi decat iPhone 7 Plus, dar nici anul trecut compania Apple nu a reusit sa depaseasca Samsung pentru inregistrarea foto/video cu ceea ce a implementat in iPhone 7 Plus, asa ca exista sperante foarte mari pentru iPhone 8 anul acesta, dar…

Puteti vedea ca Samsung Galaxy Note 8 inregistreaza poze si clipuri video mai bune decat iPhone 7 Plus atat cu noua sa camera verticala, cat si cu noua camera frontala. Stim ca iPhone 8 va avea o camera frontala 3D foarte avansata, insa e greu de spus daca Apple va reusi sa depaseasca anul acesta Samsung Galaxy Note 8 cu noul sau smartphone, dar poate va egala macar produsul coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe data de 15 septembrie de catre compania Apple, exact atunci cand ar trebui sa fie deschise precomenzile pentru iPhone 8.