Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone 7 Plus – care are Camera...

Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone 7 Plus – care are Camera mai buna ?

Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o noua comparatie a camerelor care ne arata fara dubiu faptul ca Samsung a reusit sa intreaca din nou Apple cu smartphone-ul sau. Ati vazut in weekend o comparatie similara in care camera Samsung Galaxy Note 8 era fara dubiu mai buna decat cea a iPhone 7 Plus pentru a inregistra poze si clipuri video, iar astazi nu vedem ceva diferit, ci exact acelasi lucru.

Samsung Galaxy Note 8 este capabil sa inregistreze poze si clipuri video la o calitate mult mai buna decat ceea ce ofera iPhone 7 Plus in momentul de fata. Veti spune ca Samsung Galaxy Note 8 este mai nou si are camere mai noi decat iPhone 7 Plus, dar nici anul trecut compania Apple nu a reusit sa depaseasca Samsung pentru inregistrarea foto/video cu ceea ce a implementat in iPhone 7 Plus, asa ca exista sperante foarte mari pentru iPhone 8 anul acesta, dar…

Puteti vedea ca Samsung Galaxy Note 8 inregistreaza poze si clipuri video mai bune decat iPhone 7 Plus atat cu noua sa camera verticala, cat si cu noua camera frontala. Stim ca iPhone 8 va avea o camera frontala 3D foarte avansata, insa e greu de spus daca Apple va reusi sa depaseasca anul acesta Samsung Galaxy Note 8 cu noul sau smartphone, dar poate va egala macar produsul coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe data de 15 septembrie de catre compania Apple, exact atunci cand ar trebui sa fie deschise precomenzile pentru iPhone 8.

LIKE
Articolul anteriorWindows 10 si Primul Laptop cu Snapdragon 835
Urmatorul articol4 septembrie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad