Samsung Galaxy Note 8 UMILIT in performante de iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 este umilit in performante de catre iPhone 7 Plus, noul telefon al Samsung nereusind sa depaseasca un smartphone vechi de 1 an.

Samsung Galaxy Note 8 este umilit in performante de catre iPhone 7 Plus, asa cum se astepta foarte multa lume, clipul video de mai jos demonstrand asta fara dubiu. Vorbim despre un test in care Samsung Galaxy Note 8 este pus fata in fata cu iPhone 7 Plus in utilizarea obisnuita pentru a ne arata cat de mare este diferenta in performante intre un telefon lansat acum 1 an de zile si unul care inca nu a ajuns la clienti.

Desi Samsung Galaxy Note 8 beneficiaza, teoretic, de tehnologii de ultima generatie pentru procesor, memoria RAM, sau spatiul de stocare, iPhone 7 Plus reuseste totusi sa-l intreaga in performante. Vorbim aici desre un test in care Samsung Galaxy Note 8 se tine destul de bine cu iPhone 7 Plus in performante pana in momentul in care este editat si salvat un clip video, aici telefonul celor de la Samsung ramanand in urma.

Samsung Galaxy Note 8 reuseste sa deschida aplicatiile la fel de repede ca iPhone 7 Plus, pana intr-un punct in care un joc ii “vine de hac”, insa nu aici se “rupe” legatura dintre cele doua. Samsung Galaxy Note 8 este lasat in urma de catre iPhone 7 Plus in momentul in care se face editarea unui clip video si salvarea sa, semn ca puterea de procesare si viteza mediului de stocare sunt inferioare celor ale iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 UMILIT in performante de iPhone 7 Plus

Partea buna pentru Samsung Galaxy Note 8 sta totusi in faptul ca reuseste sa redeschida aplicatiile din fundal fara a le reincarca, deci acei 6 GB RAM sunt in final foarte utili. Aceasta a fost una dintre schimbarile majore pe care Samsung le-a facut pentru Samsung Galaxy Note 8, insa desi pe de o parte aduce o imbunatatire a experientei de utilizare, pe de alta parte nu schimba absolut nimic.

Samsung Galaxy Note 8 are, separat de memoria RAM, aceleasi componente ca Samsung Galaxy S8, care a fost deja umilit de iPhone 7 Plus in performante, asa ca era de asteptat sa vedem o reeditare a situatiei. Merita mentionat si faptul ca Samsung Galaxy Note 8 nu af ost testat la rezolutia maxima de 2960 x 1440 pixeli, ci la cea intermediara de 2220 x 1080 pixeli, mult, mult mai mica.

Practic, Samsung Galaxy Note 8 nu “spune o alta poveste” fata de Samsung Galaxy S8 si era normal sa nu fie nimic 100% diferit pentru ca nu exista schimbari majore in performante. Din pacate, cei de la Samsung s-au gandit ca Samsung Galaxy Note 8 poate fi lansat fara o imbunatatire majora din acest punct de vedere, asa ca va fi interesant de vazut ce ne rezerva viitorul telefoanelor Samsung.