Apple a Lansat noi casti Beats Studio3 Wireless

Apple a lansat noi casti Beats Studio3 Wireless pentru clientii din lumea intreaga, aceste noi casti fiind create in baza noului chip W1 implementat in castile AirPods anul trecut. Mai mult decat atat, noile casti Beats Studio3 Wireless ale Apple au implementat si un sistem numit Pure Adaptive Noise Canceling, adica o denumire pompoasa pentru o tehnologie menita sa elimine mai bine zgomotele ambientale.

Apple spune ca noile casti Beats Studio3 Wireless pot oferi o autonomie de pana la 22 de ore cu tehnologia de eliminare a zgomotelor ambientale si 40 de ore fara ea. Castile Beats Studio3 Wireless ale Apple au si un nou sistem de incarcare rapida prin USB, o simpla incarcare de 10 minute oferind 3 ore de autonomie pentru a asculta muzica, deci Apple are tot ce-i trebuie pentru a face iPhone mai bun.

Apple a implementat in castile Beats Studio3 Wireless noul chip W1 din AirPods pentru a permite o interconectare mult mai usoara cu iPhone, iPad si Mac. Exact precum la AirPods, noile casti Beats Studio3 Wireless ale Apple permit controlarea apelurilor telefonice si a muzicii, inclusiv a asistentului personal Siri, deci ele pot fi un inlocuitor excelent pentru castile AirPods, un cablu de 3.5mm putand fi deasemenea implementat.

Apple nu se dezminte si vinde castile Beats Studio3 Wireless la preturi care incepd e la 350 de dolari in SUA si 324 de euro in Marea britanie, lansarea oficiala urmand a avea loc pe la jumatatea lunii octombrie.

“This groundbreaking new technology uses advanced algorithms to continuously monitor your listening environment, so that it can best block out ambient noise—not only on an airplane, but also in a noisy café or a busy office. Pure ANC also evaluates fit and adjusts for leakage caused by hair, glasses, different ear shapes and movement of your head as you go about the day. Additionally, Pure ANC simultaneously checks what you’re hearing while noise canceling is applied against the original music content to adjust and ensure optimal audio fidelity. What’s remarkable is that Pure ANC’s real-time audio calibration operates up to 50,000 times a second.”

https://www.youtube.com/watch?v=ERuONiY5Gz0