Windows 10 si Cea mai Tare Functie din Toamna

Windows 10 si cea mai tare functie din toamna prin Fall Creators Update va permite controlarea unui calculator, sau a unui laptop, utilizandu-ne doar privirea.

Windows 10 si cea mai tare functie din toamna iti vor oferi noi metode de a controla un calculator, sau un laptop, ea fiind implementata in Fall Creators Update. Windows 10 va permite instalarea Fall Creators Update din data de 17 octombrie, iar compania Microsoft urmeaza sa ne permita sa controlam un laptop sau un calculator folosindu-ne doar ochii, tehnologia fiind una impresionanta.

Windows 10 are aceasta functie in dezvoltare de foarte mult timp, iar compania Microsoft a anuntat intr-un final ca ea este pregatita pentru a fi oferita toamna aceasta. Cu Fall Creators Update, cei de la Microsoft vor aduce o functie pentru Windows 10 care va oferi un avantaj major in fata a ceea ce exista in macOS High Sierra, cel putin in ceea ce priveste optiunile de control pentru laptop-uri si calculatoare.

Stim ca Windows 10 nu va avea aceasta functie pefecta de la bun inceput, dar si ca este nevoie de un accesoriu special pentru a permite acest tip de control. Mai exact, cei de la Microsoft au intrat intr-o colaborare cu o companie numita Tobii, iar cu ajutorul sau a fost implementat suport in Windows 10 pentru controlarea unui calculator, sau a unui laptop, folosindu-ne doar ochii, asa cum ati vazut prin filme.

Windows 10 si cea mai tare functie din toamna pentru Fall Creators Update

Windows 10 are aceasta functie noua implementata dupa ce Microsoft a fost convinsa sa ofere suportul pentru bolnavii care sufera de scleroza si nu pot controla un calculator altfel. Cu ajutorul noului sistem de control folosind ochii, aceste persoane se pot uita la un calculator cu Windows 10 si-i pot controla o multitudine de functii fara a atinge efectiv tastatura, sau mouse-ul, compania fiind laudata intens pentru asta.

Tehnologia din Windows 10 poate fi folosita totusi de catre orice alta persoana atat timp cat are un accesoriu compatibil care sa faciliteze monitorizarea miscarilor ochilor in timp real. Avand in vedere rata foarte mare de adoptie a Windows 10, este de asteptat ca functia sa si fie utilizata la scara larga de catre persoanele care doresc sa incerce cele mai noi tehnologii create de catre compania Microsoft pentru noi.

Windows 10 va permite instalarea Fall Creators Update incepand cu data de 17 octombrie, deci toti cei interesati ar trebui sa aiba accesoriile pregatite inca de atunci. Microsoft le permite deja utilizatorilor programului de testare beta a Windows 10 sa foloseasca aceasta noua tehnologie, deci daca faceti parte din el, va puteti bucura de ea chiar din acest moment.