Samsung Galaxy Note 8 este Livrat mai Devreme de Frica iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 este livrat mai devreme de frica iPhone 8, compania Samsung luand toate masurile necesare pentru a aduce telefoanele rapid la clienti.

Samsung Galaxy Note 8 este livrat mai devreme de frica iPhone 8, compania Samsung initiind livrarile in cursul weekend-ului si cerandu-le partenerilor sa faca acelasi lucru. Foarte multi dintre cei care au comandat Samsung Galaxy Note 8 dupa prezentarea oficiala au observat ca statusurile comenzilor s-au schimbat si mentioneaza faptul ca telefoanele au fost trimise pentru livrare cu 10 zile inaintea lansarii oficiale.

Samsung a anuntat ca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial pe data de 15 septembrie, insa de frica iPhone 8 se pare ca grabeste substantial lansarea in multe tari. Livrand Samsung Galaxy Note 8 cu 10 zile inaintea datei oficiale de lansare, cei de la Samsung se asigura ca telefoanele ajung in mainile multor clienti cu mult timp in avans, ei putand convinge si alte persoane sa cumpere produsul coreenilor acum.

Samsung Galaxy Note 8 are drept principal competitor telefonul iPhone 8 pe care compania Apple il va prezenta pe data de 12 septembrie, precomenzile pentru el urmand a incepe pe 15 septembrie. Pana atunci lumea ar putea fi plina de telefoane Samsung Galaxy Note 8 pe care cei de la Samsung se grabesc sa le livreze inainte de vreme, lucru la care absolut nimeni nu se astepta in momentul in care telefonul a fost prezentat.

Samsung Galaxy Note 8 este livrat mai devreme de frica iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 Livrat Devreme Frica iPhone 8Samsung Galaxy Note 8 Livrat Devreme Frica iPhone 8

Samsung stie ca Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa ajunga mai repede in mainile clientilor pentru a avea succes, compania coreeana fiind nevoita sa grabeasca productia pentru asta. Desigur ca exista si riscuti pentru a livra mai repede Samsung Galaxy Note 8 clientilor care au facut deja precomenzi, insa cei de la Samsung sunt obisnuiti cu riscurile, mai ales ca acum iPhone 8 este un pericol mai mare ca oricand.

Samsung Galaxy Note 8 a fost deja testat de catre unii youtuberi si bloggeri, iar rezultatele sunt impresionante pentru camera care intrece iPhone 7 Plus fara drept de apel. Nu acelasi lucru poate fi spus si despre performantele Samsung Galaxy Note 8, acestea fiind sub cele ale iPhone 7 Plus in utilizarea obisnuita, deci iPhone 8 va depasi acest telefon mobil fara vreo problema in momentul in care va fi lansat.

Samsung Galaxy Note 8 a fost primit destul de bine de catre presa si fanii companiei, mai ales ca seamana din aproape toate punctele de vedere cu Samsung Galaxy S8. Ce vanzari va avea Samsung Galaxy Note 8 nu stie nimeni, mai ales ca Samsung Galaxy S8 nu a impresionat, insa cei de la Samsung se asteapta ca ele sa fie superioare celor inregistrate de catre Samsung Galaxy Note 5 cu 2 ani de zile in urma.

5 COMENTARII

  1. Acum… Toate evenimentele își modifică agenda în funcție de iPhone :))) Nu știu dacă și recenta eclipsă de Soare din SUA a avut loc ceva mai devreme sau nu, tot înainte de lansarea iPhone-ului X.

    IPhone-ul și Note nu sunt substituibile decât pentru un număr nesemnificativ de cumpărători, poate maxim 10.000.