iPhone X Edition Confirmat de un Operator

iPhone X Edition este confirmat de un operator de telefonie mobila din Europa, care l-ar fi listat in propriul sistem saptamana aceasta.

iPhone X Edition, sau poate doar iPhone Edition, pare sa fie confirmat de catre un operator de telefonie mobila din Europa, lasand denumirea iPhone 8 pentru ceea ce stim acum ca fiind iPhone 8iPhone X Edition ar putea fi cea mai buna denumire pe care compania Apple ar putea-o alege pentru noul sau telefon, aceasta combinand celebrarea celor 10 ani de existenta ai iPhone cu faptul ca vorbim despre un model special.

iPhone X Edition este o combinare a celor doua denumiri iPhone X si iPhone Edition, despre care am tot auzit in ultima perioada, deci e usor de inteles de ce unii ar fi confundat denumirile. Privita in graba, denumirea iPhone X Edition poate sugera faptul ca Apple va alege fie denumirea iPhone X, fie denumirea iPhone Edition, asa ca s-ar explica intr-o anumita masura toate confuziile din zvonurile ultimei perioade.

iPhone X Edition aparut in baza de date a unui operator de telefonie mobila din Europa este cea mai buna confirmare a faptului ca lansarea iPhone 8 urmeaza sa aiba loc in curand. Vorbim aici despre faptul ca zvonurile care sugerau faptul ca Apple va pune in vanzare iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X Edition pe data de 22 septembrie ar urma sa se dovedeasca a fi complet adevarate, spre multumirea tuturor.

iPhone X Edition confirmat de un operator de telefonie mobila din Europa

https://twitter.com/evleaks/status/905120816186183683

iPhone X Edition nu ar fi o denumire complet neobisnuita pentru un model special al iPhone, chiar daca Apple isi gandeste destul de diferit denumirile pentru produse. iPhone X Edition este o denumire complexa si neasteptata pentru un produs atat de important precum iPhone, insa chiar aceasta importanta ar putea motiva Apple sa aleaga si o denumire pe masura nevoii de a-i arata importanta in fata lumii.

iPhone X Edition va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, incarcare wireless, o noua carcasa din sticla, o camera duala verticala si un buton Power alungit. iPhone X Edition nu va avea buton Home fizic si nici Touch ID nu mai urmeaza sa faca parte din vreun buton, insa bateria sa ar trebui sa fie cu mult mai mare fata de cea implementata in iPhone 7, asa ca aici avem un plus major.

iPhone X Edition va fi prezentat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, dar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc pe 22 septembrie, cu precomenzi deschise din 15 septembrie. Acestea fiind spuse, va astept pe 12 septembrie incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple le va prezenta in legatura cu iPhone X Edition si restul noilor produse.