Samsung Galaxy Note 8 este Laudat in Review-uri

Samsung Galaxy Note 8 este laudat in review-urile aparute in ultimele zile pe internet, noile functii ale telefonului generand foarte mult interes.

Samsung Galaxy Note 8 este laudat in review-urile aparute in ultimele zile pe internet, noul telefon mobil al celor de la Samsung avand parte de aprecieri de la cam toata lumea. Samsung Galaxy Note 8 pastreaza design-ul facut popular de catre Samsung Galaxy S8, insa vine cu un plus prin camera duala si un ecran cu diagonala mult mai mare, dar si un pret pe masura, iar aici au existat foarte multe critici pentru el.

Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un telefon mobil iar acesta a fost unul dintre punctele principale pentru a lauda dispozitivul. Desigur ca nici camera duala nu a “scapat” de laudele celor care au avut ocazia de a testa Samsung Galaxy Note 8, aceasta facand poze si clipuri video de inalta calitate, ea urmand a fi cel mai probabil superioara inclusiv telefonului iPhone 8, pe care Apple il va anunta in curand.

Samsung Galaxy Note 8 este laudat in review-uri

Samsung Galaxy Note 8 Laudat Review

Samsung Galaxy Note 8 a avut foarte laudata o functie care este similara celei Portret din iPhone, adica aplica un blur pentru fundalul pozelor, ca aparatele DSLR. Spre deosebire de iPhone 7, functia din Samsung Galaxy Note 8 este capabila sa permita modificarea focalizarii si implicit a blur-ului, deci vorbim despre o functionalitate superioara fata de ceea ce a creat compania Apple pentru telefonul sau.

Samsung Galaxy Note 8 nu a avut laudate performantele, unii revieweri descoperind probleme in utilizarea fluida a interfetei Android, un lucru de asteptat de altfel. Samsung Galaxy Note 8 are multe functii foarte interesante, insa performantele sunt unul dintre punctele slabe ale dispozitivului, asa ca viitorii clienti ai celor de la Samsung vor trebui sa suporte si unele compromisuri cand platesc 1000 de dolari pe telefon.

“Honestly, my biggest gripes have more to do with the camera interface than the cameras themselves. Let’s say you’re trying to zoom in on a subject. By default, you can tap a button to switch between 1x and 2x zoom modes, but it disappears for a while after you tap on the screen to lock focus and exposure. You can still pinch to zoom in and out, but it would’ve been nice if the shortcut button showed up again sooner. Shooting in Live Focus mode also offers close-up and wide-angle views of your photo, and you can switch between them in your gallery.”