Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 si Carcasa care poate Incarca AirPods

iPhone 7 si Carcasa care poate Incarca AirPods

iPhone 7 are acum o carcasa care este capabila sa incarce castile AirPods ale companiei Apple, ea fiind dezvoltata de catre creatorul smartwatch-ului Pebble, pe care Apple Watch l-a distrus, efectiv. Constient de popularitatea iPhone 7 si a AirPods, fostul CEO al companiei din spatele Pebble a creat o carcasa speciala in care pot fi plasate castile AirPods pentru a fi incarcate de catre utilizatori.

Carcasa pentru iPhone 7 care poate incarca castile AirPods face parte dintr-un proiect Kickstarter care asteapta finantare pentru a fi lansata pe piata. Deocamdata proiectul este in faza incipienta a procesului de finantare, asa ca va fi nevoie de foarte multi bani pentru ca produsul sa ajunga efectiv pe piata la un moment dat.

Cand va fi lansata oficial, carcasa va costa nu mai putin de 79 de dolari, un chilipir pentru cei care au platit aproape 200 de dolari pe o pereche de casti AirPods. Carcasa are o baterie cu capacitate de 2500 mAh si este special gandita pentru ca o pereche de casti AirPods sa fie plasate in partea opusa a camerei, iar de acolo incarcarea poate fi facuta foarte simplu si usor in timp ce telefonul sta in buzunar.

Cat va dura pana cand proiectul va fi 100% finantat nu stie nimeni, dar probabil se vor gasi persoane care nu vor sa care toata ziua cu ei carcasa pentru AirPods si vor fi interesati de un asemenea produs.

“PodCase is an iPhone and AirPod charging case with a built in backup battery. It keeps your iPhone and AirPods in one place and charges them with a single cable.”

iPhone 7 Carcasa Incarca AirPods

 • RaduD

  Eu totuși prefer cutia originala, e simpla, ergonomica, ușoară și merge perfect.

 • Tedronai

  Mda, o sa vanda pe rupte. Cu bricheta si surubelnita ar convinge lumea sa-si ia saptele doar pentru carcasa.

 • rundown

  Deci Airpods-urile n-au nici un dumnezeu. Le-am probat de curand. Dupa ce ca se aud ca si cum ai trage apa la wc, sunt si extrem de scumpe. Si nici nu stau bine in ureche. Mi-au picat de cel putin 2-3 ori cand am intors brusc capul intr-o parte. Ori am eu probleme psihice si am intors prea brusc capul de ma doare si gatul :)) ori nu sunt bine concepute sa stea fix si confirtabil in ureche…

 • Robert89

  Mie imi stau fix si confortabil. Tu esti ala defect 😂

 • nelutul

  Cred ca rundown are dreptate si tu Robert89 esti cel defect😜

 • Robert89

  😂 se poate

 • attilar1

  Eu sunt multumit de airpods

 • Robert89

  @attilar1 inseamna ca esti defect ca si mine

 • Terrymada

  Sincer nu au picat nici macar 1 singura data din ureche…desi am alergat cu ele, am facut miscari bruste…evident ca niciodata nu mi-am rupt gatul doar sa imi sara din urechi😂