iPhone 8 are Productia INTARZIATA cu o LUNA

iPhone 8 are productia intarziata cu o luna la Foxconn, diverse probleme din timpul productiei componentelor punand bete in roate pentru planurile Apple.

iPhone 8 are productia intarziata cu o luna, conform unor informatii venite de la celebra publicatie americana Wall Street Journal, ea distrugand practic sperantele lansarii din septembrie. Jurnalistii americani scriu ca toate zvonurile privind lansarea tarzie a iPhone 8 sunt adevarate, iar cei de la Foxconn au productia intarziata cu aproape o luna, oferind in disperare de cauza bonusuri pentru a angaja noi oameni.

iPhone 8 are productia intarziata cu o luna din cauza numeroaselor probleme in fabricarea componentelor pentru telefon, dar si ale celor privind asamblarea lor in produse. Foxconn a crescut productia iPhone 8 in principala sa fabrica situata in orasul Zhengzhou, insa are doar 250.000 de angajati, cam jumatate din cat avea anul trecut cand a inceput sa produca iPhone 7 pentru Apple.

iPhone 8 genereaza probleme atat de mari pentru Foxconn incat compania a ajuns in disperare de cauza sa ofere si bonusuri angajatilor care aduc alte persoane in companie. Deocamdata aceste bonusuri nu par sa fi adus suficient de multi oameni pentru ca productia iPhone 8 sa fie la nivelul dorit de catre Apple, iar asta ar putea duce cel mai probabil la o lansare amanata, ori la stocuri extraordinar de mici.

iPhone 8 are productia intarziata cu o luna la Foxconn

iPhone 8 Productia INTARZIATA LUNA

iPhone 8 este produs in principal de catre Foxconn, chinezii primind peste 90% dintre comenzile pentru noul telefon al companiei Apple, deci problemele sunt in principal la ei, acum. iPhone 8 are probleme si din cauza faptului ca ecranele OLED sunt fabricate cu greu de catre compania Samsung din cauza procedurii complexe alese de catre compania Apple pentru fabricarea acestei componente esentiale.

iPhone 8 are panoul tactil al ecranului separat de acesta, in timp ce Samsung foloseste ecrane OLED cu panouri tactile integrate, diferenta ingreunand productia acestei componente. Din cauza Samsung si a altor parteneri Apple au inceput intarzierile, iar acum la Foxconn s-a adunat totul, dar chinezii nu pot recupera ceea ce nu s-a facut la timp, asa ca iPhone 8 are intarziere de o luna in productie.

“The production glitches led to a setback of about a month in the manufacturing timetable. Foxconn Technology Group, the Apple contractor that assembles iPhones, has been ramping up production at its manufacturing complex in Zhengzhou, China. The company is paying bonuses to employees who can help bring new hires on board at its Zhengzhou plant, which Foxconn said in June employs about 250,000 people.”

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie, iar data de precomanda a fost stabilita de catre compania Apple pentru 15 septembrie. Din pacate, lansarea iPhone 8 ar putea avea loc in 22 septembrie, sau poate mai tarziu, dar dupa cum se prezinta lucrurile acum, se pare ca lansarea va fi intarziata cu cateva saptamani, spre nemultumirea cam tuturor fanilor.

iPhone 8 va fi prezentat de Apple intr-o conferinta care va fi organizata pe 12 septembrie si transmisa in direct de catre americani, asa ca va astept atunci incapand cu ora 19:30 pentru a discuta despre noutati.