iPhone 8 – Lansare Tarzie anuntata de Parteneri

iPhone 8 are lansarea tarzie anuntata de catre partenerii Apple, acestia afirmand ca noul telefon mobil nu va ajunge pe piata chiar atunci cand ne asteptam noi.

iPhone 8 are lansarea tarzie anuntata de catre partenerii Apple, acestia afirmand ca noul telefon mobil nu va ajunge pe piata chiar atunci cand ne asteptam noi. Mai exact iPhone 8 va fi lansat mai tarziu decat iPhone 7S sau iPhone 7S Plus, acestea fiind informatiile pe care partenerii companiei Apple le-au furnizat inaintea datei de 12 septembrie cand va fi prezentat ceea ce s-ar putea numi iPhone X.

iPhone 8 a avut pana acum sugerata ca data de lansare ziua de 22 septembrie, iar asta pentru ca precomenzile vor incepe pe 15 septembrie, partenerii Apple confirmand asta. Desi precomenzile vor incepe pe 15 septembrie pentru iPhone 8, sau iPhone X, si iPhone 7S, livrarile pentru noul telefon cu ecran OLED ar urma sa inceapa abia undeva in cursul lunii octombrie, la cateva saptamani distanta.

iPhone 8 lansat in octombie de catre compania Apple ar fi o mare dezamagire pentru multi dintre fanii celor din Cupertino, deoarece toti il astepata in septembrie. Daca iPhone 8 va fi lansat in octombrie, atunci americanii nu-si vor putea creste substantial vanzarile in ultimul trimestru fiscal al anului lor fiscal, iar asta le-ar putea afecta serios evolutia pe pietele financiare, dar probabil isi asuma problemele.

iPhone 8 – lansare tarzie anuntata de partenerii Apple

iPhone 8 Lansare Tarzie anuntata Parteneri

iPhone 8 ar urma sa intre in productie de masa abia luna aceasta, compania incepand de fapt doar productia pentru iPhone 7S in luna august, pentru a avea modelele pregatite. Pentru iPhone 8 productia ar urma sa inceapa abia in cursul acestei luni, iar asa s-ar explica zvonurile care sugereaza faptul ca lansarea ar urma sa aiba loc abia in luna octombrie, sursa informatiilor de astazi fiind una de mare credibilitate.

iPhone 8 a fost zvonit in repetate si repetate randuri ca fiind pregatit pentru lansare oficiala abia in luna octombrie, iar ceea ce auzim acum pare din nou sa confirme asta. Desigur ca aceasta informatie se bate cap in cap cu altele aparute zilele acestea, ele sugerand faptul ca iPhone 8 va fi de fapt lansat pe data de 22 septembrie de catre cei de la Apple, insa s-ar putea sa vorbim despre o alta data din octombrie.

iPhone 8 are numeroase probleme de productie, atat in ceea ce priveste componentele, cat si in ceea ce priveste asamblarea unitatilor in fabricile celor de la Foxconn. Indiferent de motivele pentru care productia iPhone 8 are probleme, important este rezultatul final, pentru ca iPhone 8 ar putea ajunge pe piata mai tarziu decat ne dorim, dar pe 12 septembrie vom afla aceste detalii direct de la compania Apple.

7 COMENTARII

  1. La ce poate sa se refere ? La faptul ca in articol scrie ca Iphone 8 se pare ca va fi lansat mai tarziu si intreba Aurelian ce au facut un an de zile de nu e gata lansarea …… greu foarte greu pentru unii care pozeaza in oameni super pregatiti si super cititi dar nu inteleg o simpla fraza ….. eu cred ca posteaza fara sa citeasca sau din plictiseala ….. dar ce sa facem ii acceptam asa nu exista padure fara uscaturi

  2. Că mereu se plin de stocuri limitate, că trebuie să livreze mai târziu…dar până la urmă cred că sunt doar strategii de marketing. Ca să facă produsul și mai dorit și să crească vânzările. De asta și bat recorduri la vânzări în primele săptămâni. Oamenii se sperie că nu apucă să achiziționeze noul iPhone și dau năvală la magazin.

  3. pai si cum vand eu ca Apple, daca stau cu stocurile ascunse doar ca sa mint ca nu am stocuri? banii se fac vanzand
    Plus ca apple are multe de testat, de la ios11, AR, bateria noua, faceID, si cum merge tot asamblul acesta nou cu iOS11…sa nu uitam iOS11 pe iphone edition va merge altfel fata de 7s si 7s plus…deci, se testeaza ca sa avem un produs cat mai perfect…iar micile imperfectiuni/probleme sa se rezolve 1data cu iOS11.1
    Sa nu uitam iphone jet black si iphone 7 plus NU s-a gasit pe niciunde in RO, nu a existat stoc pt ROMANIA pt primele zile de la lansare

  4. Tu traiesti in alta lume ? Micile impefectiuni se rezolva la primnul update? Hahahaha – ce gluma buna.
    Pai fiecare iOS are vreo cel putin 15 update-uri si “micile imperfectiuni” nu se rezolva nici dupa 15 update-uri . Mai apar si altele in plus .
    Asta se intampla de cand exista iPhone – sau mai bine zis de cand exista Apple .
    Doar ca oile obosite dupa o asteptare de un an si probleme nerezolvate , incep sa spere ca problemele vor fi rezolvate in noul iOS sau noul iPhone si isi indreapta atentia si speranata acolo.

    Get down to earth – iOS si iPhone nu sunt perfecte ,iar Apple o da in bara la greu.

    Apropo – parca vad ca in noul iOS/iPhone iar nu o sa poti raspunde la un apel timp de 5 secunde – problema care exista de cand exista ios si iPhone . Auzi, cel avansat system de operare din univers !!! LOL