iPhone X are Denumirea si Cutia CONFIRMATE

iPhone X are cutia si denumirea confirmate astazi multumita unei imagini trimise, aparent, din greseala catre o publicatie din Marea Britanie.

iPhone X are cutia si denumirea confirmate astazi multumita unei imagini trimise, aparent, din greseala catre o publicatie din Marea Britanie de catre un partener olandez al Apple. Despre denumirea iPhone X, ceea ce stim acum ca iPhone 8, am auzit inca de saptamana trecuta, atunci aprand primele informatii credibile care sugerau faptul ca aceasta denumire este cea oficiala pe care compania Apple vrea sa o foloseasca pentru noul sau telefon mobil.

iPhone X are denumirea confirmata astazi de catre imaginea de mai jos in care vedeti ceea ce pare a fi cutia pe care compania Apple ar urma sa o foloseasca pentru telefonul sau. Vorbim despre o imagine care seamana destul de bine cu ceva facut de catre cei de la Apple, insa operatorul care a trimis-o din greseala a facut cateva modificari pentru a o “personaliza” pentru clientii care vor cumpara iPhone X.

iPhone X are denumirea confirmata, aparent, de catre operatorul de telefonie KPN, acesta avand branding-ul pe imaginea de mai jos, dupa cum puteti vedea. Partea interesanta este ca dupa publicarea imaginii de mai jos de catre publicatia britanica, KPN a cerit stergerea sa de pe website, insa desigur ca a fost prea tarziu, pentru ca ea a ajuns pe intregul internet, iar cererea nu face altceva decat sa confirme ca ar fi reala.

iPhone X are denumirea si cutia confirmate de un operator de telecom

iPhone X Denumire Cutia CONFIRMATE

iPhone X a avut, separat de cutie, si alte informatii furnizate catre publicatia britanica, iar toate acestea confirma faptul ca aceasta este denumirea finala a Apple. Ca sa fiu complet sincer, este uimitor cat de usor a fost dezvaluit totul in legatura cu iPhone X de catre cei de la KPN, iar daca informatiile sunt intr-adevar reale, atunci vorbim despre o neglijenta majora din partea lor, care probabil ii va “costa”.

iPhone X va arata totusi oarecum similar cu ceea ce vedem in imaginea din acest articol, chiar daca design-ul va fi usor diferit. Stim cu totii ca iPhone X va avea un ecran care acopera intregul panou frontal si ca exista un decupaj in partea superioara a acestuia, butonul Home disparand complet pentru a transforma telefonul intr-o imensa bucata de sticla, care va avea si un pret pe masura schimbarilor.

iPhone X Edition a fost deasemenea una dintre denumirile zvonite saptamana aceasta, ea fiind preluata tot din baza de date a unui operator telecom din Europa. Toate aceste detalii vor fi confirmate pe 12 septembrie de catre Apple, cand va astept incepand cu ora 19:30 sa vedem pentru prima oara iPhone X intr-o conferinta oficiala a Apple, impreuna cu toate secretele telefonului.