Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 si Data la care il vei putea CUMPARA

iPhone 8 si Data la care il vei putea CUMPARA

iPhone 8 si data la care il vei putea cumpara au fost dezvaluite de catre surse de la doi operatori de telefonie mobila din Germania in cursul acestei zile.

iPhone 8 si data la care il vei putea cumpara a fost dezvaluita de catre doi operatori de telefonie mobila din Germania, acestia primind de la Apple informatiile pentru lansare. Mai exact, conform unei publicatii din Germania, lansarea iPhone 8 va avea loc in data de 22 septembrie, iar precomenzile pentru noul model al iPhone vor incepe in 15 septembrie, asa cum v-am spus dea inca din momentul in care a fost anuntata prezentarea.

Precomenzile iPhone 8 vor incepe la doar 3 zile dupa ce Apple va prezenta noul model al iPhone, asa cum se intampla in fiecare an cand un nou telefon este anuntat de catre americani. Precomenzile pentru iPhone 8 vor incepe in cursul diminetii de vineri, 15 septembrie, in Romania, insa nu pentru tara noastra, ci pentru toate tarile in care exista Apple Store, plus parteneri Apple care il vor comercializa oficial.

iPhone 8 va fi vandut in Germania prin Apple Store si operatorii de telefonie mobila, dar nu s-a spus si care sunt sursele din cele doua companii care au confirmat precomenzile. Este normal sa nu aflam cine dezvaluie in premiera secretele companiei Apple, asa ca este bine sa stim ca precomenzile iPhone 8 vor incepe in 15 septembrie si asta este suficient pentru ca veti fi pregatiti cu banii pe card pentru a cumpara telefonul.

iPhone 8 si data la care il vei putea cumpara

iPhone 8 Data CUMPARA

Lansarea iPhone 8 va avea loc la doar 7 zile din momentul in care vor incepe precomenzile, exact asa cum se intampla in fiecare an cand se lanseaza un model nou de iPhone. In aceasta perioada de 7 zile cei de la Apple vor primi telefoanele iPhone 8 din China, vor retrage banii clientilor si vor preda coletele firmelor de curierat, astfel ca in 22 septembrie toti clientii care au facut precomenzi sa-si primeasca produsele acasa.

iPhone 8 nu are si preturile europene dezvaluite de catre sursele acestor operatori de telefonie mobila, dar ele sunt cu siguranta cunoscute in interiorul companiilor. Va puteti astepta ca iPhone 8 sa coste minim 900 – 1000 de euro in Europa la compania Apple si operatorii de telefonie mobila, sau diverse magazine online, preturile cu subventii putand fi injumatatite, sau chiar mai mici, in functie de subventie.

“iPhone 8 pre-order. Deutsche Mobilfunkanbieter are planning on the 15th of September. Therefore, it will only take nine days before you can place your iPhone 8 order.”

iPhone 8 este asteptat de foarte multa lume, iar aceasta confirmare a faptului ca lansarea nu va fi intarziata va aduce cu siguranta bucurie pentru multi care asteapta produsul. Nu se stie deocamdata cand va avea loc si lansarea in Romania pentru iPhone 8, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania Apple pe 12 septembrie si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile.

 • Puffy Mic

  Până la urmă va fi și varianta + a seriei 8? Sunt un fan al seriei plus, sau dacă se poate face ca meniul să fie în landscape mode, la fel cum e acum la 6/6s/7+?

 • Zvonurile asta spun, că va fi și un model “Plus”.

 • Claudiu Andrei

  daca fac precomanda in US, se poate lua la liber? Sau cum e politica?

 • Dar de ce ai vrea să faci așa ceva? De ce nu din România sau măcar din Europa?

 • Srb Srb

  in Ro probabil pe 29 sept sau pe 6 Oct

 • shapk

  Eu il am din octombrie 2011 😂😂😂 4S i se zicea pe atunci 😂😂😂

 • shapk

  Parerea mea e ca nu va exista un 8 Plus sau X Plus curand sau in momentul lansarii. Depind de Samsung cu ecranele. Sau poate pe varianta Plus vom avea “renumitul” Retina – LCD vechi si pentru acum 5 ani.

 • Silviu

  Zaone hotărăște odata care e iPhone 8 si care e iPhone x caci într-un articol spui ca iPhone 8 este iPhone 7s si in altul ca este iPhone x …… nu mai inteleg nimic sincer.

 • Claudiu Andrei

  De ce sa astept pana apare la noi si sa nu il iau de la mama lui, daca tot am drum in US? As prefera un raspuns la intrebare totusi.

 • Nu ai specificat că vei merge tu acolo.