Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – autonomia bateriei vs iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 – autonomia bateriei vs iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 are autonomie bateriei comparata cu cea a iPhone 7 Plus, si nu numai, intr-un test menit sa ne arate cat de mari sunt diferentele.

Samsung Galaxy Note 8 are autonomie bateriei comparata cu cea a iPhone 7 Plus, si nu numai, intr-un test menit sa ne arate cat de mari sunt diferentele intre produse. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum se compara autonomia bateriei Samsung Galaxy Note 8 cu cea a iPhone 7 Plus si, din pacate, pentru cei de la Samsung vestile nu sunt chiar atat de bune, telefonul Apple oferind o experienta de folosire mai buna.

Samsung Galaxy Note 8 are o autonomie de doar 7 ore si 50 de minute conform testului, spre deosebire de iPhone 7 Plus care ofera o autonomie de 9 ore si 7 minute. Samsung Galaxy Note 8 are o autonomie cu aproape 2 ore mai mica decat cea a Samsung Galaxy Note 7 lansat anul trecut, iar asta deja diferenta in capacitatea bateriei este de doar 10%, iPhone 7 Plus fiind intrecut de modelul lansat anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 – autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 autonomia bateriei iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 nu reuseste sa intreaga Samsung Galaxy S8 Plus, sau OnePlus 5 cu autonomia pe care o ofera, deci vorbim despre o dezamagire din partea coreenilor. Google Pixel Xl si LG G6 sunt intrecute de catre Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste autonomia bateriei, asa ca macar aici exista un bonus pe care telefonul il are in fata concurentei, dar iPhone 7 Plus este mai important.

Samsung Galaxy Note 8 are o baterie cu capacitate de 3300 mAh, cu doar 200 mAh mai mica decat cea a Samsung Galaxy Note 7, diferenta in autonomie fiind una enorma. Samsung Galaxy Note 8 a fost tetat folosind o metoda care emuleaza utilizarea zilnica, deci nu folosind o aplicatie pentru benchmarking, asa ca va puteti bucura ca iPhone 7 Plus ofera o autonomie mai buna decat flagship-ul Samsung, dar se incarca de 2 ori mai incet.

 • Srb Srb

  nasol, era de asteptat, 6.3″ cu o baterie mai mica fata de S8+ de 6.2″

 • Misu Carmol

  E pe undeva Happlea 7?

 • EuGeorge

  era de asteptat sa sacrifice autonomia, de frica exploziilor

 • Misu Carmol

  Ca sa vezi mai Cici!

 • George89

  Tu și Scrb va dați din nou cu părerea, dar tot din nou extrem de proasta
  Sa demonstrat ca bateria implementata de la S8 este extrem de sigura și nu bubuie nici dacă e tăiată
  În plus Samsung nu a putut baga o baterie mai mare în N8 din cauza S Pen ului… Plus ca toată chestia asta e subiectiva, utilizatorii folosind în regim diferit smartphone ul…. Altul mai das, altul mai rar, altul la capacitate maxima (3K, full mode game, luminozitate full), altul mai chibzuit (Full HD, mod economie baterie, sarcinii ușoare etc)
  Dar ca de obicei sunteți neinformați și hai cu trolarea inainte… Sincer nu va ți saturat sa va corecteze cineva mereu?

 • Srb Srb

  Iar logica de cimpanzeu,daca bateria nu este problema,din moment ce s pen este fix precum ca cel din note 7 , DE CE note 7 are baterie de 3500 in fizic mai mic fata de note 8 iar cel din urma 3300??

 • shapk

  Asta e scor de benchmark. Testele reale arata altceva. E plin pe youtube de ele. In plus, din proprie experienta si testat de mine personal, bateria lui S8+ tine mult mai mult ca cea a lui Iphone 7 Plus.

 • amfetamin

  “Samsung Galaxy Note 8 a fost tetat folosind o metoda care emuleaza utilizarea zilnica, deci nu folosind o aplicatie pentru benchmarking”.
  Scor de benchmarking zici?

 • George 89

  N7 are bateria de 3500 in fizic mai mic pentru ca Samsung a forțat lăcăsul pentru baterie de aceea, asa ca nu te mai maimutării

 • Srb Srb

  A fortat da DAR note 8 este mai maare deci nu mai forta nimic iar 3500 de pe s8+ nu a bubuit deci again logica de cimpa