Samsung Galaxy Note 8 – autonomia bateriei vs iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 are autonomie bateriei comparata cu cea a iPhone 7 Plus, si nu numai, intr-un test menit sa ne arate cat de mari sunt diferentele.

Samsung Galaxy Note 8 are autonomie bateriei comparata cu cea a iPhone 7 Plus, si nu numai, intr-un test menit sa ne arate cat de mari sunt diferentele intre produse. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum se compara autonomia bateriei Samsung Galaxy Note 8 cu cea a iPhone 7 Plus si, din pacate, pentru cei de la Samsung vestile nu sunt chiar atat de bune, telefonul Apple oferind o experienta de folosire mai buna.

Samsung Galaxy Note 8 are o autonomie de doar 7 ore si 50 de minute conform testului, spre deosebire de iPhone 7 Plus care ofera o autonomie de 9 ore si 7 minute. Samsung Galaxy Note 8 are o autonomie cu aproape 2 ore mai mica decat cea a Samsung Galaxy Note 7 lansat anul trecut, iar asta deja diferenta in capacitatea bateriei este de doar 10%, iPhone 7 Plus fiind intrecut de modelul lansat anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 – autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 autonomia bateriei iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 nu reuseste sa intreaga Samsung Galaxy S8 Plus, sau OnePlus 5 cu autonomia pe care o ofera, deci vorbim despre o dezamagire din partea coreenilor. Google Pixel Xl si LG G6 sunt intrecute de catre Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste autonomia bateriei, asa ca macar aici exista un bonus pe care telefonul il are in fata concurentei, dar iPhone 7 Plus este mai important.

Samsung Galaxy Note 8 are o baterie cu capacitate de 3300 mAh, cu doar 200 mAh mai mica decat cea a Samsung Galaxy Note 7, diferenta in autonomie fiind una enorma. Samsung Galaxy Note 8 a fost tetat folosind o metoda care emuleaza utilizarea zilnica, deci nu folosind o aplicatie pentru benchmarking, asa ca va puteti bucura ca iPhone 7 Plus ofera o autonomie mai buna decat flagship-ul Samsung, dar se incarca de 2 ori mai incet.