Facebook Messenger update a fost lansat pentru iPhone si iPad

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger aduce, conform listei de schimbari doar modificari mai putin importante, cum ar fi rezolvarea de buguri si imbunatatirea performantelor, sau a experientei de utilizare. Facebook nu specifica acest lucru, insa in general actualizarile acestea aduc si functii noi care sunt anuntate cateva zile mai tarziu.

„We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

facebook messenger update a fos lansat pentru iphone ipad

 

Articolul precedenteMAG – 7 septembrie – iPad cu Reduceri de 750 LEI
Articolul următoriPhone 8 va fi Lansat Oficial dupa iPhone 7S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.