iPhone X si Cadoul Oferit de Apple la Cumparare

iPhone X si cadoul oferit de Apple la cumparare ar urma sa le dea de inteles clientilor ca pretul de vanzare este mai mic decat pare la o prima vedere.

iPhone X si cadoul oferit de Apple la Cumparare sunt aduse astazi in discutie de catre analistii americani, care sunt de parere ca Apple vrea sa compenseze cumva pretul mare de vanzare. iPhone X urmeaza sa coste minim 1000 – 1200 de dolari, sau euro, in versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare, adica mai mult decat un Samsung Galaxy Note 8, iar Apple ar intentiona sa compenseze cumva asta.

iPhone X ar putea avea cadouri oferite la achizitie de catre compania Apple pentru clientii sai, iar aici vorbim despre abonamente Apple Music gratuite si spatiu gratuit in iCloud. Ideea nu este noua, a fost mentionata chiar acum o saptamana de catre alti analisti pentru a reduce perceptia unui pret mare pentru iPhone X si se pare ca ea prinde contur, putand fi chiar 100% adevarata in final.

iPhone X cu Apple Music si 200 GB de spatiu iCloud gratuite ar avea un pret final redus cu 156 de dolari, daca un client ar alege sa cumpere si aceste doua servicii ale Apple. Din 1000 de dolari cat ar urma sa coste telefonul, clientul ar plati cu 156 de dolari mai putin multumita acestor gratuitati, ajungand in final la un cost de 844 de dolari pentru telefon, propunerea fiind una foarte interesanta din multe puncte de vedere.

iPhone X si cadoul oferit de Apple la cumparare

iPhone X Cadoul Apple Cumparare

iPhone X nu ar fi primul telefon care ar avea pretul mare de vanzare mascat de gratuitati de care clientul nu are nevoie, Samsung procedand la fel cu telefoanele sale. Nu foarte multi clienti ai Apple au nevoie de Apple Music, sau spatiu gratuit in iCloud, asa ca pentru unii acel pret de 1000 de dolari, sau euro, va fi exact ceea ce vor plati, iar gratuitatile pentru iPhone X nu-i vor “incalzi” prea mult.

iPhone X ar putea fi un telefon mai ieftin pentru cei care chiar folosesc aceste servicii, iar recent compania Apple a ajuns la un acord cu Warner Music Group pentru a plati licente mai mici in Apple Music. Acest lucru sugereaza ca propunerea analistilor americani privind oferirea de abonamente Apple Music gratuite cu iPhone X ar putea fi adevarata, Apple intentionand sa reduca platile cu licentele si la alte case de discuri.

iPhone X ar fi fost mai bine “servit” de un incarcator wireless gratuit, de o carcasa gratuita, sau pur si simplu de un pret de vanzare mai mic stabilit de catre compania Apple. Cum aceste lucruri nu se vor intampla, ramane doar de vazut daca aceasta presupunere a analistilor pentru iPhone X se va dovedi a fi adevarata, insa imi vine greu sa cred ca Apple va oferi ceva gratuit.

32 COMENTARII

  1. acum este interesanta ….cand este oferita de apple…dar cand a fost oferita de samsung a fost o campanie fricoasa, efectiva multilata de catre srb….

  2. Andrei C. Daca va fi asa cu tu spui, ca marul e pe calea de a se strica, atunci cand va fi stricat nu se va mai putea face nici macar compot.

  3. una sunt serviciile must have oferite, si alta este cand primesti produse hardware doar doar sa aiba succes la dex sau vr etc
    icloud este ceva esential, bine poate nu atat de mult spatiu

  4. Pfff…. acum nici ce e gratis nu mai e bun? Oricum, cei care vor iphone x, il vor cumpara cu sau fara gratuitati. Asa ca, sa ne fie de bine!

  5. eu o sa il cumpar si daca trebuie sa platesc inclusiv cutia si incarcatorul separat ….deci culmea si eu sunt fan ….doar ca nu prea este corect sa aruncam cu noroi in cineva doar ca incearca sa faca si ei ceva mai bun….sau mai ales cand ofera ceva bonus ……eu zic ca mai repede ai nevoie de dex decat de apple music….sau cloud de 200 gb …poate sunt eu pe dinafara dar asa cred…mie personal nu imi trebuie nici dex findca daca am monitor am si pc iar apple music nu folosesc nici gratis nici cu bani….:)

  6. ehhhh…alea da ar fi fost un cadou binevenit…….dar orice este cu adevarat folositor se vinde pe bani nu se ofera in campanii…

  7. Pai vezi? Toata lumea ce are nevoie ,are deja un pc laptop etc. icloud ai nevoie chiar daca nu multi au nevoie de atat spatiu si muzica free probabil vor astfel sa promoveze homePod ce va merge cu apple music

  8. Eu m-as multumii cu produse hardware sau accesorii care sunt cu adevarat utile decat spatiu pe cloud……sau ar putea sa ofere airpods gratuit

  9. nu exista airpods gratuit cand si acuma daca intri la ei pe site si vrei sa comanzi au delivery date peste 1-2 sapt
    produse hardware utile de la apple, ar fi un ipad nou sau un mac nou etc…dar stim cu totii ca nu exista asa ceva. deci intr-o lume unde pozele video deja ocupa din ce in ce mai mult, iar muzica este asculata de toata lumea ar fi ok sa ofere gratuit…dar ideea este gratuit pt 1 an sau 2 ani? ma rog pe mine nu ma intereseaza ca eu mai mult de 20 gb pe icloud nu am nevoie, iar apple music este o nimica toata dar nah..

  10. si de ce ti se pare ca apple music este un must have…poate imi place mai mult spotify sau deezer….si de ce ti se pare icloud un must have…poate folosesc intens google drive sau dropbox. o idee stupida doar doar sa justifice pretul de vanzare foarte ridicat.

  11. muzica este un must have, pai mai are rost sa platesti pt x sau y daca ai apple music free?
    Apple nu are nevoie sa justifice nimic, doar ca isi promoveaza viitorul obiect si anume homePOD ce merge doar cu apple music
    PS: noi vorbim aici in cazul in care acest zvon devine realitate

  12. pt mine nu, ok daca apple music va fi gratis, practic salvez cativa dolari mare branza…dar eu ce am nevoie in generatl platesc, dar sunt f sigur ca femeia de servici ce se kk pe ea sa isi ia iphone, o sa conteze icloud si apple music pt copii si multi multi altii ce asculta muzica piratata pt ca 10$ pe luna este prea mult, deci poate pt tine si pt mine sunt cam useless ca oricum le folosim , dar pt altii sigur va conta, si uite asa Apple va mai adauga 1-2 mil de utilizatori globali in apple music

  13. Din câte am citit pe net, nu prea există varianta plus la generația a 8-a. iPhone-ul 8, va beneficia de spațiu de stocare mai mare la fel cum se preconizează că ar fii pt X și dacă nu va exista varianta + a generației a 8-a, vor face cumva meniul să poți să-l vezi în landscape?

  14. Știu ca nu are legătura dar am o întrebare , am un iPhone 7 jet black cumpărat de la Altex acum circa 6 luni și încă am garantie și asigurare la el … exista vreo șansa sa îmi înlocuiască telefonul cu altul nou ? Adica nu e problema daca trebuie sa dau o diferența de bani … ideea e ca ma deranjează maxim spatele la el deoarece se observa multe zgârieturi fine … precizez ca telefonul nu mi-a picat vreodată sau nu are vreun defect tehnic

  15. Cum adică homepod merge doar cu Apple music? Nu pot sa dau stream la muzica mea de pe tel luată de pe net? La un radio online sau un YouTube? Nu cred.

  16. eu asa am inteles, poti folosi doar apple music, fara spotify denzer sau care vor mai fi. Radio si tot ce vrei ai in apple music, deci s-ar putea sa exista mari sanse…chit ca eu sper sa poti da prin air play 2 tot ce vrei catre homePOD de pe mac sau ios

  17. Dacă ai asigurare arunca-l de la etaj sau pe casa scării și mergi cu el așa la ei și zici ca ti-a căzut din buzunar pe casa scării sau ti-a căzut de la et 4 când vorbeai pe balcon. Plătești valoarea reziduala sau cum ii zice și-ti da altul nou. Am un coleg ce are un 7 jet black cu asigurare și înainte sa-l vândă și sa-și ieie 8-ul sau X așa procedează și-l vinde nou nouț. ?

  18. Sau @Florin poți sa îl protejezi , iar când apare IPh 8 te duci la un magazin istyle și ei îl evaluează , dai diferența de bani și îți iei aflu pe care îl vrei