HomePod incepe sa fie Testata de Angajatii Apple

HomePod incepe sa fie testat de angajatii Apple, boxa inteligenta a celor din Cupertino ajugand deja in casele unora, iar o prima poza si-a facut deja aparitia pe instagram. Vorbim despre o poza de acum o saptamana care a fost publicata de catre o persoana din Shanghai, China, aceasta avand o boxa HomePod de la Apple, impreuna cu incarcatorul, semn ca este intr-adevar un produs real.

HomePod a fost anuntata pentru lansare de catre compania Apple pentru luna decembrie, iar din moment ce ajunge deja la angajati, este clar ca procesul de testare avanseaza cum trebuie. Nu se stie daca persoana care a publicat imaginea cu boxa HomePod este un angajat al companiei Apple, sau este unul al unui partener al companiei americane, insa este clar ca are boxa.

HomePod a fost descoperita in testare inclusiv in Silicon Valley, acolo un jurnalist descoperind o boxa disponibila pentru conectare prin Bluetooth. Acea boxa era intr-o bucatarie a unui posibil angajat al Apple, acesta testand cel mai probabil modul in care functioneaza HomePod intr-o asemenea locatie si cat de bine poate percepe ceea ce se afla in camera pentru a se configura singura.

HomePod va fi lansata in decembrie de catre compania Apple, insa deocamdata nu a fost furnizata o data clara pentru punerea sa in vanzare, asa ca va trebui sa mai asteptam pentru asta.

View this post on Instagram

#homepod

A post shared by Linc (@themrlinc) on