Apple Watch 3 4G este CONFIRMAT de iOS 11 GM

Apple Watch 3 4G este confirmat de iOS 11 GM si watchOS 4 GM, noile functii urmand a imbunatati radical functionalitatea ceasului inteligent.

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G este confimat de iOS 11 GM, la fel ca noutatile pentru iPhone 8, si watchOS 4 GM in momentul de fata, cele doua sisteme de operare avand o multitudine de detalii interesante privind noul smartwatch. Apple Watch 3 va avea in primul rand aceasta conectivitate 4G oferita prin intermediul unei cartele SIM care trebuie introdusa in ceas, Apple lucrand cu operatorii de telefonie mobila pentru a oferi functia.

Apple Watch 3 va avea acelasi design precum Apple Watch 2, insa va veni cu unele modificari pentru culori, coroana digitala urmand a fi oferita acum si intr-o versiune rosie. Apple va permite folosirea actualelor bratari ale Apple Watch si Apple Watch 2 cu Apple Watch 3, deci teoretic vorbim despre o lipsa de schimbare in design pentru a putea oferi compatibilitate intre modele pentru o perioada mai lunga de timp.

Mare noutate a Apple Watch 3 este totusi includerea functionalitatii 4G pentru ceasul inteligent, acesta urmand a putea face apeluri telefonice, sau a naviga pe internet. Practic, Apple Watch 3 ar trebui sa fie independent intr-o buna masura de iPhone, lucru care va face produsul si mai atractiv pentru foarte multi clienti care s-au plans din cauza faptului ca nu pot utiliza smartwatch-uri fara iPhone, caruia ii si consuma bateria.

Apple Watch 3 4G este confirmat de iOS 11 GM cu noile schimbari

Apple Watch 3 4G CONFIRMAT iOS 11 GM

Apple Watch 3 are dezvaluit in watchOS 4 GM faptul ca acea cartela SIM pentru ceasul inteligent va fi “legata” de abonamentul pentru iPhone pentru a se putea face apeluri telefonice si a se folosi internetul. Apple Watch 3 va avea acelasi numar de telefon ca iPhone-ul cu care este folosit, deci operatorii vor face automat legatura intre dispozitive prin abonamente speciale, iar clientii vor putea raspunde la apeluri de pe ceas fara probleme.

Apple Watch 3 4G CONFIRMAT iOS 11 GM 1

Apple Watch 3 va avea internetul activat automat cand se introduce cartela in el, o configuratie initiala fiind necesara pentru a face legatura dintre ceas si abonamentul de pe iPhone. Abonamentele de internet pentru Apple Watch 3 vor fi separate de cele ale iPhone, sau incluse intr-un pret total, dar se pare ca nu se va putea partaja internetul de pe telefon pe ceasul inteligent al Apple.

Apple Watch 3 va avea si unele setari predefinite pentru operatorii care il vor vinde si ar putea veni cu internet gratuit in unele promotii, dar totul depinde de operatori. Va fi interesant de vazut daca Apple Watch 3 va fi codat in retelele operatorilor de telefonie mobila, dar asta vom afla abia pe 12 septembrie, cand ceasul inteligent va fi prezentat, impreuna cu iPhone 8 si va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile.