iPhone 8 – Problemele Carcasei Intarzie Lansarea

iPhone 8 are noi probleme cu carcasa, iar ele intarzie si mai mult lansarea, care ar putea avea loc si mai tarziu decat spera multa lume pana acum.

iPhone 8 are probleme cu carcasa care intarzie lansarea, partenerii Apple incercand sa o rezolve, avand vina altor intarzieri, care au dus la inceperea productie cu o luna mai tarziu. Discutand cu diversi parteneri ai companiei Apple, analistii americani au ajuns la concluzia ca iPhone 8 va fi lansat mult mai tarziu decat se astepta oricine, dar Apple nu prea poate face nimic acum pentru a schimba asta.

iPhone 8 ar putea fi lansat abia la sfarsitul lunii octombrie, la aproximativ o luna dupa ce iPhone 7S isi va face aparitia pe piata impreuna cu iPhone 7S Plus. Aceasta intarziere cu o luna a lansarii iPhone 8 s-ar potrivi cu faptul ca productia este intarziata cu o luna, deci estimarile analistilor ar putea fi 100% adevarate, mai ales ca ele se bazeaza pe date furnizate chiar de catre partenerii companiei Apple.

iPhone 8 va fi lansat cu mare intarziere pe piata deoarece multipli parteneri Apple, printre care si Samsung, n-au putut produce la timp componentele pentru noul telefon. Aceasta intarziere nu are vreun impact negativ asupra incasarilor partenerilor Apple care produc toate aceste componente pentru iPhone 8, ei castigand bani frumos de pe urma lor, chiar daca n-au fost capabili sa le produca la timp.

iPhone 8 si lansarea incredibil de tarzie

iPhone Problemele Carcasei Intarzie Lansarea

iPhone 8 lansat la final de octombrie va genera totusi probleme foarte mari pentru compania Apple, dar nu din cauza clientilor care ar putea alege alte modele Android, pentru ca nu exista ceva demn de luat in seama. Apple va avea totusi probleme cu faptul ca iPhone 8 nu va ajuta la cresterea vanzarilor in T3 2017, iar investitorii vor reactiona negativ la aceasta problea si pretul actiunilor va scadea.

iPhone 8 nu va avea dezamagirea clientilor acoperita de lansarea iPhone 7S, care oricum nu poate atrage interes foarte mare din cauza schimbarilor infime pe care le va oferi. Lumea va ignora cu desavarsire iPhone 7S decat daca nu va dori sa plateasca pretul iPhone 8 pentru a se bucura de toate noutatile pe care compania Apple urmeaza sa le ofere impreuna cu acest nou telefon mobil.

“Rosenblatt analyst Jun Zhang advances yesterday’s WSJ story about Apple (NASDAQ: AAPL) production issues noting their industry research suggests Apple is currently having some issues with metal frame of the iPhone 8. They still expect the iPhone 8 to be announced in the September event, but the official launch will likely be delayed to late-October or later.”

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie, va fi disponibil pentru precomanda din 15 septembrie, dar nu va fi lansat in 22 septembrie, ca iPhone 7S. Pana la prezentare, va invit pe 12 septembrie pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza compania Apple sa anunte pentru iPhone 8, dar si alte produse pe care le are pregatit.