Prima Pagina iPhone X iPhone X – Apple va Lansa o Singura Culoare

iPhone X – Apple va Lansa o Singura Culoare

iPhone X urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple intr-o singura culoare pentru panoul frontal din cauza decupajului din ecranul de 5.8 inch.

iPhone X va fi lansat intr-o singura culoare de catre compania Apple pentru noul sau panou frontal, aceasta schimbare fiind anuntata acum cateva luni de zile. Ea ne este readusa in atentie astazi, cand ni se spune din nou ca iPhone X va fi vandut de catre compania Apple exclusiv intr-o singura culoare pentru panoul frontal, mai exact cea neagra fiind aleasa de catre americani dintr-un motiv foarte simplu, decupajul ecranului.

iPhone X va avea un decupaj in partea superioara a panoului frontal, iar cu o culoarea neagra pentru panou, acest decupaj va fi ascuns complet cand ecranul este stins. daca panoul frontal ar fi avut culoarea alba, acel decupaj ar fi aratat foarte urat pe iPhone X cu senzorii camerei 3D frontale, asa ca Apple a luat decizia cea mai simpla si va lansa noul telefon doar cu un panou frontal negru, asa cum ar fi si normal.

iPhone X urmeaza deasemenea sa fie vandut de catre compania Apple si intr-o serie foarte limitata de culori, mai exact maxim 3, fata de 5 cate sunt acum. Reducerea numarului de culori ar putea avea legatura si cu decizia de a face panoul frontal al iPhone X disponibil doar intr-o culoare neagra, aceasta nefiind chiar atat de potrivita pentru orice fel de culoare folosita pentru carcasa de catre compania Apple.

iPhone X – Apple va lansa o singura culoare pentru panoul frontal

iPhone X urmeaza sa fie vandut de catre Apple doar in culorile argintiu, negru (desi nu se stie de ce fel) si o culoare similara celei a cuprului. Aceasta din urma este practic noua culoare pregatita de catre compania Apple pentru iPhone X, insa din imaginile aparute pana acum si diversele machete facute in China, se pare ca ea nu va fi chiar atat de atractiva, iar majoritatea comentariilor fanilor au fost negative.

iPhone X ar urma sa fie telefonul Apple disponibil in cea mai mica variatie de culori pentru panoul frontal si carcasa, ceva complet surprinzator pentru cei din Cupertino. Acest lucru se datoreaza si faptului ca iPhone X vine cu foarte multe schimbari si un ecran foarte mare care are o camera frontala 3D, deci Apple este obligata sa jongleze cu design-ul si functiile pentru a oferi totul intr-o combinatie cat mai potrivita.

“KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo has a new prediction about how Apple will design the front of the “iPhone X.” Kuo believes that no matter the color of the device’s casing, the front bezels will be black. This will ensure “better aesthetic design,” hiding the front-facing camera sensors on the iPhone X’s notch, which would otherwise stand out as little black dots on a white bezel. “

iPhone X ar putea fi totusi oferit si in alte variatii de catre compania Apple, insa pana acum nu s-a descoperit nimic in legatura cu asta, asa ca nu stim alte detalii decat acestea. iPhone X va avea prezentarea oficiala pe data de 12 septembrie, precomenzile urmand a incepe pe 15 septembrie, insa lansarea sa efectiva ar putea avea loc abia in cursul lunii octombrie, din pacate.

iPhone X Apple Lansa Singura Culoare

 • Visan Teodor

  asta e singura hotarare logica in ceea ce priveste noul iphone.

 • Crissy

  Off topic:
  Salut colegi, se poate instala ios 11GM(bineinteles cind va fi disponibil) OTA daca acum am ios11 beta10…?!?
  Multumesc frumos.

 • Srb Srb

  Apple ia doar decizii inteligente

 • puiu

  Crissy, in principiu trebuie șters contul de dezvoltator și după poți instala iOS 11 gm!
  Eu așa am făcut la iOS 10!

 • Crissy

  @puiu..
  sa inteleg ca trebuie sa sterg acel profil de dezvoltator si dupa aceea voi avea acces sa instalez cu update online fara a mai fi nevoie sa folosesc calculatorul..?!?
  multumesc.!!!

 • Srb Srb

  lumea zicea lucruri negative fata de copper din cauza ca era prezentata cu alb in partea frontala, acuma observ ca toata lumea vrea aceasta culoare

 • Nu avea cum să iasă cu marginile alea albe, era mult prea hidos. Era o simplă machetă. Oare va fi nevoie de husa și protector pentru display? Se va zgâria ușor? Am găsit câteva huse frumoase și protectoare de sticlă templadă și aș vrea să fac comandă deja. Cu toate că nu prea îmi place să pun huse dar nici nu îmi place să se zgârie in prima lună.

 • rundown

  Asteptam cu nerabdare noul iphone X. Apple take my money, you little bitch you :))

 • BurN®

  Acel iOS 11gm care a apărut pe net nu mai e activ, Apple a pus restricție