Prima Pagina iPhone X iPhone X – noul Chip A11 ce Ajunge in iPhone 8

iPhone X – noul Chip A11 ce Ajunge in iPhone 8

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor avea un nou chip A11 care a fost confirmat de catre iOS 11 GM, acesta urmand a oferi performante imbunatatite.

iPhone X are un noul chip A11 pe care compania Apple il va oferi inclusiv in iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acesta fiind descoperit in iOS 11 GM in cursul zilei de ieri. Vorbim despre un nou chip A11 care a fost descoperit in iOS 11 GM avand numele de cod Mistral, el fiind in momentul de fata in plin proces de productie si asamblare in iPhone X si iPhone 8, telefoanele urmand a “imparti” acelasi hardware de data aceasta.

iPhone X si iPhone 8 vor avea in noul chip A11 o varietate de alte chip-uri, inclusiv un procesor care, cel mai probabil, va fi tot quad-core precum cel din chip-ul A10. iPhone X si iPhone 8 vor avea deasemenea 3 GB RAM DDR4, compania Apple alegand sa ofere in toate modelele aceeasi cantitate de memorie RAM, dupa ce anul trecut a decis ca doar iPhone 7 Plus ar trebui sa beneficieze de un upgrade din acest punct de vedere.

iPhone X – noul Chip A11 ce ajunge si in iPhone 8

iPhone X si iPhone 8 vor avea in acest nou chip A11 un procesor care va fi cu cel putin 15% mai performant decat cel implementat in chip-ul A10 de catre Apple. Asta inseamna ca iPhone X si iPhone 8 vor intrece absolut toate telefoanele Android existente in momentul de fata pe piata in ceea ce priveste performantele, iPhone 7 Plus descurcandu-se oricum foarte bine din acest punct de vedere chiar si acum.

iPhone X si iPhone 8 ar trebui sa aiba performante similare, dar avand in vedere ca primul va avea o rezolutie mult mai mare pentru ecran, e greu de spus care va fi situatia. Memoria RAM suplimentara pentru iPhone 8 va imbunatati cu siguranta experienta de utilizare a telefonului, dar Apple ar putea oferi pentru iPhone X un procesor cu frecventa mai mare de lucru, deci si cu performante mai bune.

 • Srb Srb

  stim ca orice android va fi sub 2 clase, sunt curios daca va intrece sau va fi egal cu A10X

 • Srb Srb

  Probabil iPhone 8 va fi cel mai rapid si performant obiect arm, urmat de iPhone 8 plus si iPhone edition f aproape de cele 2…deci deja in clasament vom avea doar Apple, iphone 8, iphone 8 plus iphone edition si ipad pro

 • gelu

  Cum esti sigur ca va intrece absolut toate telefoanele cu Android , cand un articol postat de tine referitor la Exynos-ul din S8, cand a aparut, spunea ca acesta este cu 15% mai rapid decat A10 ? Poate A11 va fi un pic mai rapid decat SD835.
  Dupa cat vad , chiar Exynos-ul din S7 , e usor superior lui A10 in geekbench.
  Mai e si noul Kirin, parca si cel vechi era chiar remearcabil la performanta, peste A10.
  Eu zic sa asteptam niste teste comparative , inainte sa ne pronuntam.

 • corco

  Încet dar sigur si iphone 8 devine un upgrade destul de serios, A11, 3gb ram, design total schimbat( stiu ca multi vor spune că sunt identice cu seria 7), dar când schimbi în totalitate materialul de fabricație…este o schimbare majoră ( a se vedea iphone 5c si 5s), ceva îmbunătățiri la camera, sistem audio, la ce preturi de lansare au telefoanele anul acesta, vedem că și besinile chinezești se învârt pe la 500€, pot spune că iphone 8 la 750€ este perfect.

 • Srb Srb

  Omule tu ai vazut ce face A10X

 • Mr. Tambourine Man

  Va șterge pe jos cu toate plasticele

 • Srb Srb

  nu vezi ma ca pana si cel care a creat ANDROID a plecat de la conducere pt a isi face propria firma