iPhone X si iPhone 8 Dezvaluite Intentionat de un Angajat Apple

iPhone X si iPhone 8 au avut toate secretele dezvaluite intentionat de un angajat Apple care a publicat iOS 11 GM pentru presa americana vineri noaptea.

iPhone X si iPhone 8 ar fi fost dezvaluite in mod intentionat de un angajat al companiei Apple, care ar fi lansat iOS 11 GM in cursul noptii trecute pentru ca toata lumea sa afle secretele noilor telefoane Apple. iPhone X are numele de cod D22 in interiorul iOS 11, denumirea sa fiind confirmata impreuna cu cea pentru iPhone 8 inainte ca Apple sa aiba ocazia de a face toate aceste dezvaluiri in conferinta din 12 septembrie.

iPhone X si iPhone 8 ar fi avut toate secretele dezvaluite de catre un angajat al companiei Apple, conform unui blogger american cu foarte mult prieteni in echipa de conducere. El afirma ca build-urile iOS 11 GM pentru iPhone X si iPhone 8 ar fi fost furnizate presei de catre un angajat al companiei Apple, deoarece link-urile pentru descarcarea lor nu erau publice si nici nu puteau fi ghicite de catre cineva in vreun fel.

iPhone X si iPhone 8 au avut cele mai importante noutati dezvaluite inaintea lansarii de catre aceste leak-uri, iar asta spune foarte multe despre ceea ce se intampla in cadrul Apple. Jurnalistul spune ca toate aceste dezvaluiri pentru iPhone X si iPhone 8 au confirmat mai multe functii noi si surprize decat orice alte leak-uri aparute pana acum, iar acest lucru este cat se poate de adevarat, dupa cum va puteti imagina singuri.

iPhone X si iPhone 8 au fost dezvaluite complet de iOS 11 GM si avand in vedere magnitudinea dezvaluirilor, imi vine destul de greu sa cred ca totul a fost facut in secret. Cred ca Apple a vrut ca multe dintre noutatile iPhone X si iPhone 8 sa fie dezvaluite pentru ca lumea sa fie mai interesata de evenimentul sau, pentru ca nimic nu este sigur pana in momentul in care este anuntat oficial de companie.

“The story no one seems to be talking about is how these GM builds leaked, including the build for D22, which revealed all sorts of heretofore unknown details. As best I’ve been able to ascertain, these builds were available to download by anyone, but they were obscured by long, unguessable URLs. Someone within Apple leaked the list of URLs to the press. I’m nearly certain this wasn’t a mistake, but rather a deliberate malicious act by a rogue Apple employee. Whoever did this is the least popular person in Cupertino. More surprises were spoiled by this leak than any leak in Apple history.”

iPhone X iPhone 8 Dezvaluite Intentionat Angajat Apple

20 COMENTARII

  1. Sau poate un act deliberat al Apple ca sa tina iPhone 8 in atentia publicului , avand in vedere ca se anunta intarzieri serioase la lansare .

  2. Din Control Center doar te deconectezi de la rețeaua Wi-Fi pe care ești conectat, DAR NU dezactivezi Wi-Fi-ul telefonului.
    Pentru asta trebuie să te duci în Settings>Wi-Fi și de acolo îl oprești “de-a binelea”. 🙂

  3. Ce are a face Android-ul cu subiectul postului ?
    Zaone se plange ca altii sunt platiti sa-l injure , dar pe voi doi , mai mocofanilor , cine va plateste sa faceti trolling ?

  4. Zaone: intr un alt articol la i X se zicea ca marginile vor fi negre la toate modelele.
    Pe cel din articol eu il vad cu margini albe!!!
    Oare cun va fi????

  5. si eu am problema asta cu wifi, seara il dezactivez si dimineata daca ma uit sa vad cat e ceasul pe telefon sau suna soneria se activeaza automat wifi-ul. cine le are cu engleza foarte bine poate trimite un feedback la apple.