Prima Pagina iPhone X iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi Lansate de...

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi Lansate de Apple

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de Apple in cursul lunii septembrie, denumirile fiind confirmate oficial de catre iOS 11 GM pentru noi.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de Apple in toamna acestui an, denumirile oficiale fiind confirmate chiar de catre compania americana prin iOS 11 GM. V-am prezentat ieri foarte multe dintre secretele acestei versiuni a sistemului de operare, iar iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost descoperite in interiorul sau, deci totul este cat se poate de oficial in momentul de fata.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt denumirile zvonite in diverse randuri de catre unii jurnalisti, ele fiind descoperite si in bazele de date ale unor operatori de telefonie mobila. iPhone X va fi versiunea cea mai scumpa, care va costa minim 1000 de dolari, sau euro, in timp ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi ceea ce multi credeau de fapt ca sunt iPhone 7S si iPhone 7S Plus, deci Apple face o schimbare radicala de denumiri anul acesta.

iPhone X urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu un ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch, o carcasa din sticla, incarcare wireless, dar si fara buton Home. iPhone X nu va avea Touch ID, dar va avea Face ID pentru recunoastere faciala, o camera duala verticala, o camera 3D frontala, o baterie de capacitate mai mare, dar si un pret de vanzare mult mai mare decat sperau multi fani.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate de Apple

iPhone X, iPhone 8 iPhone 8 Plus Lansate Apple

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi aproape identice cu seria iPhone 7, diferenta fiind facuta de o carcasa din sticla, in spatele careia se va ascunde un sistem de incarcare wireless. Phone 8 si iPhone 8 Plus vor avea, la fel ca iPhone X, si un chip A11 pentru performante mai bune, dar si camere imbunatatite, insa asemanarile se opresc aici, inclusiv in ceea ce priveste preturile cerute de catre Apple.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, spre deosebire de alte situatii, sunt acum confirmate chiar de catre informatii descoperite in iOS 11, nu provenite din diverse surse. aceasta ar trebui sa fie o certificare a faptului ca iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt de fapt denumirile finale oficiale pe care compania Apple le va folosi pentru noile modele ale iPhone, iar pe 12 septembrie ar trebui sa fie confirmat totul.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa fie prezentate impreuna pe 12 septembrie si puse spre precomanda impreuna pe 15 septembrie, insa primul ar putea fi lansat mult mai tarziu. iPhone X ar putea fi lansat in octombrie, in timp ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar urma sa fie lansate pe 22 septembrie, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de anunturi va face compania Apple in cursul zilei de marti.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi anuntate impreuna cu AirPods 1.2, Apple Watch 3 si Apple TV 5, iar pe 12 septembrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile.

 • superdry

  Peste 5 minute urmeaza un alt articol : Apple lansează iPhone 7S , 7S Plus si 8 .
  Ne-am obișnuit deja cu stilul asta de articole bulk …

 • Florin MANEA

  Un articol total haotic….zice in prima parte ca denumirile sunt zvonite, apoi in a doua parte, ca sunt confirmate. Chiar ca articol bulk

 • Eu am zis că până la urmă astea vor fi denumirile finale dar tu tot și revenit la 7s. Importante sunt noutățile, numele contează mai puțin.

 • Srb Srb

  nu ne intereseaza

 • Srb Srb

  nu ne intereseaza, baga Maneaua

 • rundown

  Doamne de ce ne pedepsesti asa crunt?. Zaone a zis clar: denumirile SUNT confirmate de ios 11 GM. Denumirile ERAU zvonite de jurnalisti. Trebuie sa scrie omul cu litere de-o schioapa sa priceapa unele chifle mai putin inteligente.

 • Puffy Mic

  iOS 11 GM este disponibilă pentru descărcare? Din ce am citit în dot com, cum că Apple nu mai semnează varianta care se găsește acum..

 • rundown

  Nu o mai semneaza dar totusi o poti descarca. O instalezi in 12 sept fara probleme. Mai 2 zile.

 • Doar Unul

  Dar sa fie maneaua care ti place tie…plus ceva seminte pentru spart, asa cum iti sta tie bine…

 • Ovvy Ovvy

  Iphone a ajuns un accesoriu ptr manelisti! Cam cum era odata GHIUL-ul .

 • Misu Carmol

  Nu ne intereseaza? Ai inceput sa ai multiple personalitati? 🤣

 • Misu Carmol

  Doamne Doamne te pedespeste doar pe tine pentru ca-I iei numele pe pustii!

 • rundown

  Pișule, nu vezi că ești singura chiflă?