iPhone 8 va avea Mai PUTIN RAM decat iPhone X

iPhone 8 va avea Mai PUTIN RAM decat iPhone X si iPhone 8 Plus, compania Apple luand decizia ca nu prea are nevoie de ea, din pacate pentru clienti.

iPhone 8 va avea mai putina memorie RAM decat iPhone X, conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute in legatura cu cele doua noi telefoane ale Apple. iPhone 8 si iPhone X au fost anuntate pana acum ca fiind pregatite de catre compania Apple pentru lansare cu aceeasi cantitate de memorie RAM, insa se pare ca in realitate vor exista diferente serioase intre ele, asa cum este si normal pentru o asemenea lansare.

iPhone 8 urmeaza sa aiba doar 2 GB RAM, la fel ca iPhone 7, in timp ce iPhone 8 Plus si iPhone X vor avea cate 3 GB RAM, asa cum s-a intamplat si cu iPhone 7 Plus anul trecut. iPhone 8 va fi al patrulea model cu ecran de 4.7 inch care are doar 2 GB RAM, compania Apple considerand ca el nu are nevoie de mai mult decat atat, dar acest lucru este gresit, pentru ca ar fi avut nevoie de la fel de multa memorie RAM ca iPhone X.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au fost prezentate de mai toate sursele de pana acum ca avand 3 GB RAM si, probabil, specificatii identice, insa desigur ca nici asta nu se va intampla. Seria iPhone 7 foloseste RAM DDR 4 si desigur ca iPhone 8 si iPhone X vor avea deasemenea acelasi tip de memorie RAM, dar probabil ea va fi mai rapida.

iPhone 8 va avea mai putin RAM decat iPhone X si iPhone 8 Plus

iPhone 8 cu doar 2 GB RAM va fi in continuare capabil sa ofere functii de realitate augmentata prin ARKit, insa cu siguranta nu va avea toate functiile pe care iPhone 8 Plus si iPhone X le vor oferi. Cmpania Apple vrea sa fie sigura ca diferentiaza totusi telefoanele pe care le va lansa in cursul acestei luni, iar cantitatile de RAM oferite pentru iPhone 8 si iPhone X vor tine cu siguranta clientii departe de ceea ce nu trebuie.

iPhone 8 cu mai putin RAM decat iPhone X sugereaza faptul ca si in noul chip A11 vor exista diferente in ceea ce priveste puterea de procesare. Stim de aseara ca iPhone X are procesor cu 6 nuclee, deci e posibil ca unele dintre ele sa fie mai slabe decat altele, compania Apple putand reduce performantele iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a le tine la un nivel mult inferior celui pe care iPhone X il va oferi pentru clienti.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu vor avea Face ID si nu vor face recunoastere faciala, deci nu au nevoie de la fel de multa putere de procesare ca iPhone X, deci e normal sa fie inferioare. iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vor fi prezentate pe 12 septembrie si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple ni le va prezenta.

iPhone 8 PUTIN RAM iPhone X

15 COMENTARII

  1. Va lua bătaie cu siguranță, nu trebuie sa fi geniu ca să știi asta, mai ales ca camera de la iPhone nu a fost niciodată no 1
    Acum insiri și tu niște specificații, de parca softul, deschiderea și tehnologia din camera nu sunt importante de loc (Apple nu a stat niciodată bine la astea), mai ales ca Apple a trântit acolo camera duala (mai și ziceai ca Apple nu implementează chestii care nu sunt mature)

  2. Ce trista e viata de samsonist … urlă formatia ‘azur’ pe boxele jbl … bea vin bibanul la pet si urmareste pornache in kodi pe samsungul cu android virusat …. Cât de tristă e viața de mocofan …
    ???