Apple TV 4K – Denumirea si Noi Detalii Confirmate

Apple TV 4K urmeaza sa fie denumirea aleasa de catre compania Apple pentru cea ce-a cincea versiune a Apple TV, iar asta pentru ca produsul va fi in sfarsit capabil sa redea asemenea continut. Vorbim despre un Apple TV 4K care va reda clipuri video in format 4K, chiar si la 60 FPS, noul chip A10 Fusion din iPhone 7 Plus aducand performante substantial mai bune decat cele pe care le ofera vechiul chip A8.

Apple TV 4K are denumirea confirmata de catre iOS 11 GM pentru fanii companiei Apple impreuna cu faptul ca Apple TV 4 va fi in continuare mentinut in vanzare la un pret mai mic. Separat, Apple TV 4K urmeaza sa aiba suport pentru clipuri video in format HDR10, iar mai jos aveti un nou screensaver pe care compania Apple il va oferi in acest produs, el fiind unul extrem de impresionant.

Apple TV 4K va avea si alt continut statuc HDR disponibil in tvOS 11, insa cei de la Apple vor oferi deasemenea suport pentru Dolby Vision incepand de anul acesta. Pentru a face totul si mai atractiv, Apple TV 4K va veni cu o noua telecomanda Siri pe care cei de la Apple o au pregatita pentru lansare, insa care deocamdata nu are disponibile detalii privind noutatile ce vor fi oferite de catre compania Apple.

Apple TV 4K va veni cu multe noutati in comparatie cu Apple TV 4, iar asta sugereaza faptul ca Apple ar putea percepe si un pret cu mult mai mare pentru acest produs. Detalii cu privire la asta inca nu au fost dezvaluite, insa maine seara vom afla totul, impreuna cu noutatile pe care Apple le va anunta oficial impreuna cu iPhone X si iPhone 8, asa ca se anunta o seara extrem de interesanta.

https://www.youtube.com/watch?v=UnrobqCYtK8