Prima Pagina eMAG eMAG – Reduceri la iPhone SE inaintea iPhone X si IPhone 8

eMAG – Reduceri la iPhone SE inaintea iPhone X si IPhone 8

eMAG are reduceri la iPhone SE inaintea lansarii iPhone X si iPhone 8 pentru ca promotiile de pana la 1050 de LEI sunt atat de bune incat nu merita ignorate.

0

eMAG are reduceri la iPhone SE chiar in ziua in care va avea loc prezentarea iPhone X si iPhone 8, magazinul online avand promotii care reduc preturile cu pana la 1050 de LEI pentru cei interesati sa profite de un deal bun intr-o zi extrem de importanta pentru Apple.

eMAG ofera reducerile de pana la 1050 de LEI pentru iPhone SE in aceasta pagina, stocurile fiind limitate inaintea prezentarii iPhone X si iPhone 8, sa ca daca doriti sa va bucurati de o promotie excelenta, va recomand sa profitati de ocazie cat inca mai aveti timp sa o faceti.

eMAG vinde astazi toate modelele iPhone SE pe care compania Apple le are in oferte, acestea fiind lansate in primavara acestui an de catre americani, ele urmanda  fi mentinute in vanzare si dupa lansare iPhone X si iPhone 8 la aceleasi preturi standard, deci nu se vor ieftini.

eMAG in 12 septembrie are promotii atat de bune la iPhone SE, in aceasta pagina, pentru ca vorbim despre un produs foarte bun care are un raport pret – calitate excelent, asa ca daca va gandeati sa-l cumparati inaintea lansarii iPhone X si iPhone 8, ar fi bine sa o faceti acum.

eMAG mai are astazi si alte promotii interesante la o gama variata de produse, ele nefiind legate de prezentarea pentru iPhone X si iPhone 8.

eMAG Reduceri iPhone SE iPhone X IPhone 8

Articolul anteriorApple TV 4K – Noutati pentru Telecomanda Siri
Urmatorul articolSamsung Galaxy Note 8 – Precomenzi Record inaintea iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.